2777
2789

الان اگه بود تقریبا ۱ماهش بود.منم مادر میبودم این روز برام معنی داشت.ولی چون رفت و نموند چندوقته دارم عذاب میکشم .عزیزدلم چرا مامانو تنها گذاشتی تو که قلب کوچولوت داشت میزد چرا یهو واستاد دورت بگردم.چرا منو تنها گذاشتی عزیزم.فکر منو نکردی 😭خیلی حالم بده خانما.چندماه پیش سقط داشتم الان چندماه اقدامم نمیشه که نمیشه هرماه کلی انتظار آخرشم ناامید میشم.😭

برات صلوات فرستادم انشالله مشکلت حل بشه عزیزدلم🧡

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بلافاصله بعد سقط که نمیشه اقدام کرد 

بزار چندماهی بگذره بدنتون آروم شه 

دوباره قوای خودشو بدست بیاره بعد 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
مرسی عزیزم خدا منو دوست نداره 😔

اینجوری نگو عزیزم صبور باش😔❤️

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
درد سقط بده خیلی بده هم جسمی هم روحی آخرشم هیچی😭😭

خودت بزن ب بیخیالی  حامله میشی تجربه دارم عزیزم بچه دومم  تا۶ماه حامله نمیشدم  چون هر ماه منتظر بودم باردار بشم دقیقا اون ماهی شدم که بیخیال شده بودم

تایم استراحت گذشته.دوماه استراحت دادم

آها 

اگه میتونید برید حرم یا امامزاده یا مزار شهدا 

نذر کنید برا حضرت زهرا یا حضرت رقیه 

ان شاء الله بزودی جواب بگیرین 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕