2777
2789

سگ حیوان خونگی نیست گناه داره اذیت میشه پوشک ببندین براش این حیوون ها باید توی طبیعت باشن زندگی خودشون رو پیش ببرن

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گربرو ندیدم پوشک کنن ولی سگ و خیلی دیدم

گربه اصلا غیر خاک محاله جایی دستشویی کنه 

سگ اره ولی براشون ازاردهندس بهتره تو همون ظرف توالت شون دستشویی برن 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
تا حالا امتحان نکردم  سگ من ژرمن ولی هنوز خیلی بزرگ‌نشده ۹ ماهشه  اینقدر قشنگه

ای خدا عاشق ژرمن ام ❤️😍 

اوه اوه ژرمن ها فک کنم تازه شیطون ترم هستن 😂 

ظرف شو ببر من مامانم جای بخواد مهمونی بره ظرف شو میبره 

ای خدا عاشق ژرمن ام ❤️😍  اوه اوه ژرمن ها فک کنم تازه شیطون ترم هستن 😂  ظرف شو ببر من م ...

عاره 

بلاچه منه 

ولی میخوام پوشکش کنم که یه وقتی خراب کاری نکنه 

هیجانی میشه جیش میکنه بی اختیار

بعد یه سوال کلا شما جایی مهمونی بخوای بری از صاحب خونه اجازه مبگیری که حیوونت رو با خودت ببری یا نه؟ ...

اگه تو شهر گرمسیر هستی ببر تو حیات اما اگه بیردن سرده معمدلا خونشون نباید ببری. معمولا کسایی که حیوان خونگی ندارند دوست ندارند حیوان بیاد تو خونه و مثلا رو میز و آشپزخونه

عاره  بلاچه منه  ولی میخوام پوشکش کنم که یه وقتی خراب کاری نکنه  هیجانی میشه جیش م ...

خیلی نانازه 😻🥺 عه خب پس پوشک کن 

یه بار دوست منم هاپوش آورد خونه من هیجانی شد 

جیش کرد رو سرامیک 

البته من بدم نمیومد عاشق سگ هام 

😂 ولی برام خنده دار بود از هیجان جیش کرد 

یه سوال کدوم حیوون ها پریود میشن؟

تمام پستانداران ماده

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan