2777
2789

ممنون میشم کمکم کنید.. 

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

حرکت خاص ک نمیزنه بچه

چوبخت عرب بر عجم چیره گشت همه روز ایرانیان تیره گشت  ﺯ ﺷﯿﺮ ﺷﺘﺮ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻭ ﺳﻮﺳﻤﺎﺭﻋﺮﺏ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﺎﺭﮐﻪ ﺗﺎﺝ ﮐﯿﺎﻧﯽ ﮐﻨﺪ ﺁﺭﺯﻭ دربغ است که ایران ویران شود  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرکت خاص ک نمیزنه بچه

اخه قبلش میفهمیدم کامل حتی با چشم معلوم میشد الان هیچی نمیفهمم دو روزه

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
اصلا حرکت نمیکنه یا ریزه ؟

خیلی کم انگار تو واز*ن حس میکنم گاهیم هیچی نمیفهمم

اگر وقت دکتر داری ، این هفته ها برات سونو میده . کی وقت داری ؟

خیلی مونده هنوز سوم گفته بیا بنویسم 29هغته میشم اونموقه

اخه قبلش میفهمیدم کامل حتی با چشم معلوم میشد الان هیچی نمیفهمم دو روزه

عزیزم میشه لطفا بگی اولین حرکت هاشو چند هفتگی حس کردی به طور واضح؟

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
خیلی مونده هنوز سوم گفته بیا بنویسم 29هغته میشم اونموقه

نگران نباش ، هفتت بالا نیست ، من تازه هفته ۲۳ بود یک تکونایی متوجه میشدم . هفته هایه بالاتر حرکات بیشتر حس میشه . شکم اولی هستی ؟

عزیزم میشه لطفا بگی اولین حرکت هاشو چند هفتگی حس کردی به طور واضح؟

من چون جفتم قدامی بود و چربی شکمی هم داشتم از 21خفیف حس میکردم ولی واضح ک دستمو میزاشتم شکمم میپرید کامل از 25هفته

نگران نباش ، هفتت بالا نیست ، من تازه هفته ۲۳ بود یک تکونایی متوجه میشدم . هفته هایه بالاتر حرکات بی ...

اره شکم اول جفتمم قدامی یکمم چربی شکمی دارم.. ولی چون چند روز پشت سر هم واضح تکون میخورد کنارم الان هیچی نمیفهمم نگرانم

عیبی نداره منم اینطور بود بچم یه دوره حرکت زیاد یه مدت کم 

خدا از دهنت بشنوه دعا کن صحیح و سالم بغلش بگیرم