2777
2789
عنوان

همسرم برای روز زن هیچی برام نخرید

493 بازدید | 25 پست

گفت برات فلان طلا رو میخوام بخرم 

گفتم نمیخوام مرسی بذار بعدا تو شرایط بهتر بخر 

حتی گل هم نخرید 

شیرینی و کیک هم نخرید 

الانم نشستم تاپیک کادوها رو میخونم کیف میکنم هرکسی کادو گرفت مبارکش باشه 

با شادی بقیه شادم 

اونایی که به بقیه حسادت میکنن و بخاطر کادو میرن با شوهراشون دعوا میکنن رو درک نمیکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بهتره بجا اینکع نی نی تاپیک بزنی  درد دل کنی زندگیت خراب بشه با روانشناس صحبت کن من خودمم همینکارو میکنم خیلی عالیه اینکار هم رتیگان هم با قیمت کم داره هم مجازی زندگیتون الکی نیس اینجاهامیزارید

من شوهرم 1100 بهم پول داد ساعت بخرم. رفتم دیدم ساعتی که میخوام نزدیک سه تومنه. هیچی دیگه. فعلا هیچی نخریدم. من همه پولا و کارتا دست خودمه. چیزی نداره که یواشکی کادو بیاره برام🤣🤣🤣🤣

نخرید فدای یه تار موتون 

اخه چرا بعضی از خانوما بزوووور کادو میخوان

اصلا تو این گرونی کادو چیه دیگه بدبختا صبح تا شب سگ دو میزنن تا شکم زن و بچه سیر کنن فکر میکنید اصلا حال و حوصله ی روز زن رو دارن؟بابا بیخیال توروخدا

منم کادو نگرفتم ولی برام مهم نیست اصلا

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

نخرید فدای یه تار موتون  اخه چرا بعضی از خانوما بزوووور کادو میخوان اصلا تو این گرونی کادو چی ...

عزیزم کامل نخوندی چی نوشتم

اصلا ناراحت نیستم

خیلی خنثی ام 

مهم وجود باارزش همسرمه همین

میگم کلن نی نی سایت جای خوبی برا زدن درد دل  نیس من خودم رابطه م داشت اینجا نابود میشد روانشناس ...

البته من تاپیکم درددل نبود 

کاملا مثبت بود و حالم عالیه از زندگیم راضیم

ولی حرف شمارو هم قبول ندارم من خودم اینجا خیلی راهنمایی های خوب میشم