2777
2789
عنوان

همسرم برای روز زن هیچی برام نخرید

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 25 پست
از کادو مهمتر هم هست. همین که زندگیمون نرمال باشه و تنش نباشه بهترین کادوعه

بله درست میگی .۷ ساله ازدواج کردیم یک بار هم برا کادو نگرفته منم ب روی خودم نیوردم 

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کامل نخوندی چی نوشتم اصلا ناراحت نیستم خیلی خنثی ام  مهم وجود باارزش همسرمه همین

دورت بگردم منظورم شما نبودی فداتشم

منظورم این کاربرایی که قهرن با همسرشون بخاطر کادو

من چرا ناراحت میشمم چیکارکنم مثل شماهایی ک ناراحت نمیشین باشم؟

سعی کن حرف بقیه روت اثر نکنه 

من یه دوستی داشتم همش مناسبتهای مختلف میومد میگفت همسرت چی برات خرید قیمتتش چقد شد یکی دوبار حساس شدم سعی میکردم چیزایی رو انتخاب کنم که دهن پر کن باشه 

بعد دیدم نه ایشون زندگی خراب کنه و هرچی من میگم پیف پیف میکنه 

کلا حرف مردم نباید برات مهم باشه فقط سعی کن به خودت خوش بگذره حتی شده با دیدن یک فیلم ساده شاد باش

بله درست میگی .۷ ساله ازدواج کردیم یک بار هم برا کادو نگرفته منم ب روی خودم نیوردم 

شاید بلد نیس چیزی بخره و نمیدونه چی بخره. شایدم چیزی میخواد ولی بودجه شو نداره.

میتونی با زبون خوش و نرم یادش بدی کادو بیاره خونه. مثلا بگو من فلان گلدونو دوست دارم داشته باشم.... همش عنوان کن چی دوست داری. ناخودآگاه وقتی اون چیزو میبینه یادش میاد تو دلت میخواسته و میخره....

حالا شوهر من خوب میدونه و خوب بلده ولی خوب شرایط مالیمون کمی سخته....

سعی کن حرف بقیه روت اثر نکنه  من یه دوستی داشتم همش مناسبتهای مختلف میومد میگفت همسرت چی برات ...

ارره دقیقا همین دوستا زندکی رو خراب میکنن 

مرسی عزیزم درست میگین سعی میکنم حرف کسی روم تاثیر نزاره