2777
2789

شیشه های داخلی بخاری ک حالتش  تیکه تیکه هست ترک برداشته چند تا ترک برداشته تازه چند روزه خریدیم طرح شومینه بهکاران هست 

ایا خطرناکه ؟؟؟؟

چرا ترک برداشته کسی میدونه اولش سالم بود دیشب دقت کردم دیدم ترک برداشته  

نگران نباش..به مرور میشه..اولش که بخاری رو روشن میکنی کم کن بزار شیشه ها اروم اروم گرم شن..یهو زیاد نکن ترک بخورن..

اون شیشه ها قابل تعویض هست.. بیرون میفروشن..اگر شوهرت بلده بگو بگیره تعویض کنه ولی دیگه یهو بخاری رو روشن نکن زیادش کن..آروم آروم حرارت رو بالا ببر شیشه سرد و گرم نشه بشکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آب ریخت تو بخاری؟جابجاکردنی شکسته یا جنسش خوب نبوده

برای ما پارسال شکست دادیم یه شیشه دیگه انداختن ولی تمام خرده شیشه ها رو درنیاورده بودن خودمون بزور درآوردیم

کاربری سومه😬 بعدازدوهفته موفق به راه اندازیش شدم🤗💪دیگه گول دادم خانم خوبی باشم🤐متاهلم💑خدا نخواست که مادر بشم،سخته ولی نمیشه جنگید🌹
آب ریخت تو بخاری؟جابجاکردنی شکسته یا جنسش خوب نبوده برای ما پارسال شکست دادیم یه شیشه دیگه انداختن ...

نه عزیزم شیشه داخلی بر اثر گرما سرما فکر کنم ترک کرده

نگران نباش..به مرور میشه..اولش که بخاری رو روشن میکنی کم کن بزار شیشه ها اروم اروم گرم شن..یهو زیاد ...

یعنی اگر عوض هم کنیم ب مرور بازم ترک برمیداره؟؟؟

خطرناک نیست ترکهاش ؟

نگران نباش..به مرور میشه..اولش که بخاری رو روشن میکنی کم کن بزار شیشه ها اروم اروم گرم شن..یهو زیاد ...

شیشه ای هست ک نشکنه ؟؟؟

یعنی بخریم وصل کنیم ک نشکنه 

از کجا باید بخرم ک حرارت دیده باشه نشکنه

نه عزیزم شیشه داخلی بر اثر گرما سرما فکر کنم ترک کرده

برای اطمینان دوست داشتی عوضش کن تا راحت باشی ومدام چشمت به شیشه نباشه

کاربری سومه😬 بعدازدوهفته موفق به راه اندازیش شدم🤗💪دیگه گول دادم خانم خوبی باشم🤐متاهلم💑خدا نخواست که مادر بشم،سخته ولی نمیشه جنگید🌹
یعنی اگر عوض هم کنیم ب مرور بازم ترک برمیداره؟؟؟ خطرناک نیست ترکهاش ؟

شیشه است دیگه یهو وقتی سرده زیاد کنی ترک میخوره.. من تا حالا خودم نخریدم..مال ما شوفاژه.. بابام بخاری شون اینجوری بود شیشه خرید انداخت.. الان هر وقت روشن میکنن ۵دقیقه با حرارت کم روشن میمونه تا گرم شه.. بعد اروم آروم زیاد میکنن..

عوض هم کنی میشکنه اگر رعایت نکنی.. شیشه شکسته زیاد خطر نداره..اگر لوله بخاری درست نصب شده باشه..اگر شیشه ها کلن شکست و افتاد عوض کنید که مشکلی پیش نیاد..

شیشه نشکن فکر نکنم باشه..چون شیشه نشکن ضخیمه و تو اونجا جا نمیشه ..شیشه نازک میخوره تو جاش..