2777
2789
عنوان

امروز با همه خونه قهر بودم

220 بازدید | 7 پست

با پسرم که بازیگوشی خطرناک میکرد

با دخترم که از مدرسه اومد و بد اخلاقی بیجا داشت

حتی با کوچیکه

با شوهرم دلم نمیاد قهر کنم هیچوقت...

ولی دلگیر بودم.

داشتم فکر میکردم برای چهارشنبه برم برای خودم یه دسته نرگس پر بخرم ، بعد برم خودمو ساندویچ مهمون کنم.بعد برم فالوده بخورم. در همین حال جارو میزدم... فکر کردم پول ساندویچ و فالوده رو نگه دارم برای کار مهمتر. ولی گل رو حتما ...یهو همسرم در رو باز کرد و با گل اومد...

منم یادم رفت قهرم  

کاربر قدیمی ام...یعنی خیییلی قدیمیا  اون موقع که اغلب کاربرا نمیدونستن نی نی سایت چی چی هس.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب چه قشنگ الان حقته سه تا بچه ها كودتا كنن قهر كنن باهات

اول اونا آغاز کردن که  

کاربر قدیمی ام...یعنی خیییلی قدیمیا  اون موقع که اغلب کاربرا نمیدونستن نی نی سایت چی چی هس.
مبارکه،شوهر منم امروز گفت روزت مبارک،میخواستم برات گل بخرم😐کاش گفته بودم چرا نخریدی

همین ک گفته میخواستم بخرم یعنی ب یادت بوده حالا نگرفته یا بودجه نرسیده یا فراموشی لحطه ای گرفته کلا مردی ک برات خرجی میاره تلاش میکنه یعنی دوس داشتن زیاد ازشون توقع کادو نداشته باشید فکرشون مشغوله

خدایا زبان شکر گزاری را از ما نگیر..💕🤲
مبارکه،شوهر منم امروز گفت روزت مبارک،میخواستم برات گل بخرم😐کاش گفته بودم چرا نخریدی

لابد برگشتی گفتی خودت گلی  

حتی اگر توی دلت توقع نداری، یه سری توقع به جا و دم دستی بساز و به زبان بیار...در حد وسع شوهر

الان وسع شوهر من دسته گل خریدنه

یه وقتی فقط شاخه گل بود

یه وقتی فقط میتونست از این گلدونهای کوچولوی کاکتوس بخره  

یه مدتی میرفتیم برای مادرشوهرم کلی خرج میکردیم و هدیه میخریدیم. من فکر میکردم آبرو داریه و خودم توقعی نداشتم

یه وقت به خودم اومدم دیدم ارزشم داره کم میشه! 

هیچی دیگه..الان هدیه من به هیچ عنوان نباید کمتر از مادر همسرم باشه...اصلا حسادتی در کار نیست...فقط این جمله استثنائا توی این یه مورد صدق میکنه: زنی که ارج داره، خرج داره