2777
2789
عنوان

اولین قرار چی به هم گفتین؟

266 بازدید | 19 پست

میخوام تو ذهنم یه لیست داشته باشم از سوال هایی که بپرسم برای شناخت بیشتر

اینو بگم که اولین باره اینجوری قراره ببینمش قبلا یه بار از دور دیدمش، دوستم معرفی کرده

میخوام ببینم به درد هم میخوریم یا نه به نظرتون چه چیزهایی اساسی و مهم هستن بپرسم

حالا راجع به شغل و رشته و علایق و دوستا و عقاید مذهبی و سیاسی و ... باز چی مثلا

شما از تجربیاتتون بگین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

در مدرسه یهو ظاهر شد بعد گفت تو رو خدا سوار شو من عادت ندارم جلو مدرسه ها برم زشته منم چون خانواده میشناختنش رفتم گفت دوست دارم خیلی زیاد و ....تو چی منو میخوای اگه نه راهمو میکشم میرم اگه آره قول میدم جونمم برات بزارم هیچوقت پشیمون نشی بعدشم بلافاصله خواستگاری

تاپیک هامو دنبال کنید و با سبک‌زندگیم بیشتر آشنا شید💚

اولین بار که دیدمش یکم استرس داشتم 

سعی کن اصلا استرس نداشته باشی 

یکم استرس داشتم وقتی دیدمش و رسیدم خونه تو پیام بهم گفت یه حرفی بزنم ناراحت نمیشی گفتم نه بگو 

گفت مشکل داری ؟گفتم چه مشکلی ؟گفت مشکل ذهنی 

بخاطر استرسم فکر کرده بود کَم دارم یعنی عقب مونده ذهنی ام 

یه چی میگم آویزه گوشت کن همین امشب 

هر چقدر که دور از جونت تو حرف زدن سلیته باشی (یعنی قُد و محکم حرف بزنی ) مورد پسند پسر ها  میشی 

اینم بگم خودم تحصیل کرده ام و قیافم هم خوب بود که اینجوری بهم گفت تا مدت ها ناراحت بودم ....

در مدرسه یهو ظاهر شد بعد گفت تو رو خدا سوار شو من عادت ندارم جلو مدرسه ها برم زشته منم چون خانواده م ...

من بخاطرهمین اتفاق میرفتم مدرسه تو راه یکی عاشقم اما دریغ

باش اصن حق باتوعه👏
در مدرسه یهو ظاهر شد بعد گفت تو رو خدا سوار شو من عادت ندارم جلو مدرسه ها برم زشته منم چون خانواده م ...

از ازدواج تون راضی هستید ؟ ببخشید که میپرسم برام سواله🥹

یک عدد دانشجوی مهندسی 🥰✨
نسل ما که دیپلم ترشیده حساب میشدم از این خبرا نبود. ولمون کن بابا

من الان ۲۲ سالمه ماجرا مال ۱۵ سالگیمه بعدشم این چه طرز حرف زدنه 

تاپیک هامو دنبال کنید و با سبک‌زندگیم بیشتر آشنا شید💚