2777
2789

خب..جریان از این قراره که من با یکی مجازی دوست شدم.دوست معمولی.اون اوایل گفت بیا با هم باشیم گفتم نه اونم بعد یه مدت اکی داد که دوست عادی باشیم. یه مدت گذشت و واقعا رابطمون عالی بود ولی من بهش حس پیدا کردم. 

بهش گفتم دوسش دارم و لی گقت که شاید اون اوایل دوستت داشتم ولی الان برام مثل یه خواهر کوچولویی . منم ازش خواستم یه مدت بهم وقت بده تا با خودم کنار بیام اونم گفت اگه قراره سرد باشی برو منم گقتم اکی میرم. بعد یه مدت پیام داد منم گفتم دوست عادی باشیم مثل قبل اونم قبول کرد

ولی از اون موقع رفتار هاش خیلی تغییر کرده. با بقیه میگه و میخنده ولی به من که میرسه سرد میشه. اونی که همش قربون صدقم میرفت و نگرانم بود، بهش گفتم حالم بده اصلا اهمیت نداد. حس میکنم فکر میکنه تقصیز مته

الان بیشتر از یک ماهه سعی دارم رابطمون مثل همون اوایل بشه ولی نمیشه. اونی که تومار تایپ میکرد الان کلمه ای جواب میده نصفشم استیکر میده. حالم واقعا بده. اولین باز بود از یکی خوشم اومد و اینجوری شد 

میدونم طولانی شد 

اگه حوصله داشتین بخونید اگر هم نه که...رد بشید ازش...

اینقد وقت داری ازین تجربه های قشنگ و حال خوب با کسی که لیاقتت رو داره تجربه کنی

سخت نگیر 

بزار اگه تقدیرت کنارش رقم خورده بمونه

وگرنه رفتنی میره حتی بی دلیل

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

دوست داری با کسی باشی که فازش معلوم نیست؟ 

این پسرای شاخ و مجازی با بی محلی اوکی میشن و اینکه نشون بده هیچ علاقه ای بهش نداری

حالا اگه به این کاراش ادامه بده بعد یه مدت از چشمت میفته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه اشتباه بزرگگگگ کردی

درخواست مستقیم اصلا نباید میدادی

میدونم سخته تحمل نداشتی شاید ولی باید کنترل میکردی خودتو

الان  سرزنش کردم که بگم حواست ب این نکته باشه تکرار نکنی

ولی راهکار...

میتونی صبر کنی فردا تایپ کنم بهت بگم؟

نه فقط مجازی بوده در این حد که اون شماله و من غرب

اگه بگم بیخیالش شو ازش فاصله بگیر میتونی؟

با توجه به اینکه همو ندیدین میپرسم

چون نمیشه اسمشو عشق گذاشت ترکش آسونه

یه وابستگیه فقط

اگه بگم بیخیالش شو ازش فاصله بگیر میتونی؟ با توجه به اینکه همو ندیدین میپرسم چون نمیشه اسمشو عش ...

سخته ولی سعیمو میکنم. الانم اون شور و شوق اولیه نیست

فقط از اینکه با بقیه خوبه و با من نه ناراحتم

اینکه رابطمون به هم خورد

به نظرت..میتونم؟؟

سخته ولی سعیمو میکنم. الانم اون شور و شوق اولیه نیست فقط از اینکه با بقیه خوبه و با من نه ناراحتم ...

آره حتما میتونی

مشخصه توی زمان کمی بوده که ابراز علاقه کردی اونم خوش بحالش شده 

اینو ولش کن حتی ارزش فکر کردنم نداره چه برسه ناراحتیتو

بلاکش کن و فاصله بگیر

اگه دورش خلوت شد و یادت افتاد پیام داد اصلا توجه نکن بهش

ولی دوتا نکته بگم بهت...

ابراز علاقت غیرمستقیم باشه (بگی دوستت دارم ، میخوام باهم باشیم و...) دل زده میشه که من‌یه چیزی دارم افتاده دنبالم فاصله میگیره ازت 

و اینکه در دسترس بودنتو کمتر کن 

انشاالله یه رابطه پایدار رو تجربه میکنی 🤍