2777
2789

سلام من انلاین شاپ دارم امشب گفتم تو دیوار هم از کارام بزارم برای اعتماد ببشتر شماره تلفن و آیدی روبیکام رو هم نوشتم تو متن آگهی دیدم دوسه نفر که آقا بودن نوشتن حضوری هم میتونیم بیایم و چرت پرت گفتن منم زدم مسدودشون کردم از اون طرف یکی سریع تو روبیکا پیام داد منم رفتم ویرایش کردم آیدی روبیکامو حذف کردم😒😒

بدبختی داریما من تازه کاره آنلاین شاپم

خانما کراپ و تاپ و بادی و جوراب و شال دارم خیلی قیمت مناسب زیر ۱۰۰ تومن..بهم بگید اگه خواستید کانال روبیکامو براتون بفرستم

دیوار که شده جای آدمای مریض

جدیدا خانم هام مزاحمت ایجاد میکنن، مردا ک کلا داغونن

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دیوار خیلی مزاحمت داره همشون مریضن

آسایش نداریم از دستشون

خانما کراپ و تاپ و بادی و جوراب و شال دارم خیلی قیمت مناسب زیر ۱۰۰ تومن..بهم بگید اگه خواستید کانال روبیکامو براتون بفرستم

هوم همه اینارو تجربه کردم خدا داده از این مریضا 😑😑😑😑من به خاطر این جریانا هیچوقت دیگه تو دیوار محصولاتمو نمیذارم

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

هوم همه اینارو تجربه کردم خدا داده از این مریضا 😑😑😑😑من به خاطر این جریانا هیچوقت دیگه تو دیوار م ...

پس کجا فعالیت میکنی؟؟

چه دلی داری توشهرمایکی مبل گذاشته بودبرای فروش چندنفررفتن به عنوان خرید دارونداربنده خدادزدیدن بردن

من که میفرستم براشون .ادرس نمیدم

پس کجا فعالیت میکنی؟؟

هیچی 

کلا هیچی فروش نذارم تو پیجم فالورام کمه 

واتس اپ مخاطبام کمه 

باسلامم غرفه خیلی وقته چیزی نفروختم 

این شد کسب و کار من 😂😂😂

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

ببخشید انلاین شاپ چی داربد

چندتا تاپ دارم میخام بفروشم که برم جنس جدید بیارم . اگر خواستید عکسشون براتون بفرستم