2777
2789

بعضی وقتا کامنتایی که تو اینستا و کانالای تلگرام راجب دخترا و انتظارایی که ازشون دارنو میخونم مخممم صوت میکشه🤦‍♀️🤦‍♀️

دخترای ایرانی زشتن بدهیکلن سیاهن و ...

اونوقت میری عکسای پروفایل خودشونو میبینی فکر میکنی از بازمانده های دزدان دریایی کارائیبن😑🥴

خدایی دخترای ایرانی هم تو زیبایی هم تو بهداشت وبحث عاطفی از دخترای اروپایی سرن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه جا ادم خوبو بد هست پسر جنتلمن هم زیاد داریم مجازیه دیگه جای عقدس دخترام والا بعضیاشون کمتر اینا نیستن همش انتظار دارن طرف براشون کادو بخره پول خرج کنه ... دیداو بد نکن بنظرم اتفاقا مرد و پسر خوبم زیاد داریم دختر هم همینطور

اصلاح میکنم

پررو/ پر توقع/ بد دهن

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

نه عزیزم اتفاقا زیادم پر توقع نیستن دخترامون پر توقع ترند بخدا هرکس واسه خودش یه ملکه ست

والا من هرجارو میبینم همش دارند راجب دخترای ایرانی بد میگن ومسخرشون میکنن🤦‍♀️🤦‍♀️

چه ربطی داره ماهم کامنتای دخترا رو میخونیم توقعاتی دارن که آنجلینا و کارداشیان ندارن بعد میری نگاشون میکنی میبینی قحطی زده هایه سومالی هستن 

تا دیروز سوار وانت میشدن الان یه میکاپ میزنن با چند قلم آرایش توقع دارن با بنز و بی ام و براش صف ببندن 😕😕😕