2777
2789
عنوان

با خاهر شوهر حسود چیکار کنیم

131 بازدید | 8 پست

عاقا حمله نکنید من فقط میخام رابطه مسالمت آمیز باهاش داشته باشم. این بنده خدا کای کرده که دید مامان و باباشم بما بد شده هر چی از دهنشون در اومد به من و شوهرم گفتن سه ماهیه شوهرم باهاشون بحثشون شد و رفت و آمد قطع شد . تو این ۳ماه بنده خدا خیلی غصه خورد. دیگه بعد ۳ماه مادر و خاهرش اومدن خونمون مثلا آشتی کنون. منم تصمیم گرفتم برم خونشون در حقشون عروس بهتری باشم. ولی میدونم که باز حسادت خاهرشوهرم مشکل ساز خاهد بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا کوچکترین مسئله حسودی میکنه و همه رو بهم میزنه همشمقایسه مقایسه

میدونم...ذاتش اینه دیگه درست بشو هم نیست...هدچی میخری یا هرکاری میکنی ازش مخفی کن که بهت حسادت نکنه..خودتو تو چشمش نکن..پیش آدمای حسود باید خودتو بیچاره نشون بدی که دست از سرت بردارن😂😂😂

وقتی همسرت دهن بین نیست نباید حساس باشی. خداروشکر  همسرت منطقیه . باید کمتر بری و باهاش خیلی صمیمی نشی . ولی تا میتونی با مادرشوهرت از در دوستی درآ. خواهرشوهر ت از قدرتش کم میشه