2777
2789

با یکی مجازی دوست شدم چند ماهه الان میگه میخوام مادرم بفرستم خاستگاری،مادرش هم میدونه باهم دوستیم،خیلی میترسم به خانوادم بگن که دوستیم من اینو نمیخوام خیلی میترسم چیکار کنم؟کسی تجربه همچنین چیزی داره؟

برای حاجتم یه صلوات بفرست 🙏🌹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم مجازی آشنا شدید ؟

اگه مجازی چند بار بیرون رفتید ؟ تصویری حرف زدید ؟

مدرکی که بشه اثبات کرد مجرد بهتون ارائه کردن چقدر می‌دونی که حرفاش درسته .

دوست عزیزم مجازی فضای قابل اعتمادی نیست آدما اونطوری که بخوان خودشون جلوه میکنند.

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

خب چ خواستگاری ای بابا فعلا معلوم نی طرف کیه چیکارس چن بار باهاش برو بیرون حالا تفاهم داشتید و بهم م ...

اون مشکلی نداره من نمیتونم برم سر قرار

چرا زودتر ندیدیش اول حضوری ببینش بعدم بهش بگو خانواده ام متوجه نشن مجازی آشنا شدیم ممکنه برامون بد ب ...

نمیتونم بیرون ببینمش نمیدونم چیکارکنم

عزیزم مجازی آشنا شدید ؟ اگه مجازی چند بار بیرون رفتید ؟ تصویری حرف زدید ؟ مدرکی که بشه اثبات کرد م ...

هیچ فقط  تلفنی  حرف  زدیم  به  نظر  خودمم ادامه ندم

هیچ فقط  تلفنی  حرف  زدیم  به  نظر  خودمم ادامه ندم

چند سالتونه هر دو ؟

اگه حس میکنی بهارش قرار برات اتفاق بی افته تموم کن .

مجازی بهشت ساختگی ما و ابعادی نمایش می دیم که خودمون مایل هستیم بقیه ببینند.

بیشتر فکر کن عزیزم 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر