2777
2789
عنوان

اگه می تونستی حیوون توی خونه نگه داری چی نگه می داشتی ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا مخالفن یا چون آپارتمانید میگن ن 🥺؟

آره فقط بخاطر آپارتمان🥺💔

حتی این توله ها فسقلی ام با شرط اینکه آموزش ببینن تربیت بشن بلکه کمتر سر و صدا کنن و درکل همه چی میگن نه منم تو حسرت داشتنش موندم واقعا حس میکنم افسرده شدم اصن :)😔😔

واسه هرچیزی جلو جلو ذوق کردیم کنسل شد :)

سگ دارم چون وفاداره با محبته 

وقتی بیرون میرم و میام خودش واسم میکشه اینقد دورم میچرخه عشق منه قربونش برم😻😻😻😍😍😍😍😍😍😍😍😍

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

آره فقط بخاطر آپارتمان🥺💔 حتی این توله ها فسقلی ام با شرط اینکه آموزش ببینن تربیت بشن بلکه کمتر سر ...

صاحبخونه اید ؟

میدونی من شک ندارم اگه از نزدیک باهاش در ارتباط باشن عاشقش میشن بس ک با محبتن خیلیا رو دیدم اولش پدرو مادر مخالف بودن بعد چنان مهرش ب دلشون افتاده ک اصلا انگار نه انگار این همون آدمه 😄🐶

نـــور بر تاریکی پیـــروز است... ✨
گربه دی اس اچ

با وجود اینکه گربه‌ها خیلی قشنگن ولی مخالف نگهداریش توی آپارتمانم چون احساس می‌کنم جای گربه توی آپارتمان نیست حالا برعکس سگا که اجتماعی‌ترن ولی گربه‌ها به انسان‌ها احتیاجی ندارن و شخصیت مغرور و مستقلی دارن

و مشکل اصلیشون چشم سفید بودنشونه وگرنه همه جوره نازن

صاحبخونه اید ؟ میدونی من شک ندارم اگه از نزدیک باهاش در ارتباط باشن عاشقش میشن بس ک با محبتن خیلیا ...

آره .... 

این کارم کردیم منتها انگار واقعاً خوششون نمیاد توی خونه باشن.... 

میگن سگ فقط به شرط نگهبانی اونم توی خونه ویلایی یا باغ همین!!

مثلاً اون روز یکی از اقوام یه سگ نگهبان بزرگ داشت انقدر با من مهربون و خوش برخورد بود سگش که اصلاً حد نداشت 

تنها ری اکشنی که مامان یا بابام داشتن این بود که اومدن کنارش عکس گرفتن و یه لحظه دستشو گرفتن همین!!!!!!

اون وقت من عاشق اون سگ شده بودم 🥺

اینم عکس💔.

عزیزم :)))) یه لاکپشت بگیر کیف کن اونم بی آزاره

وای چندشم میشه از لاک پشت نمی‌دونم چرا 

می‌دونی یه حیوونو می‌خوام که وفادار باشه که بتونم آموزشش بدم تربیتش کنم کنارش زندگی کنم حال کنم