2777
2789
عنوان

اگه می تونستی حیوون توی خونه نگه داری چی نگه می داشتی ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداشم هست فعلا نیاز نداریم   

داشتم با رفیقم دعوا می‌کردم یهو وسط دعوا عینکش رو برداشت گفت فعلا نمی‌خوام ببینمت  شما ۴ تا مرد رو با یه دست پاسور بذار تو یه اتاق برو پونزده سال دیگه بیامیبینی هنوز دارن سیگار میکشن، چایی میخورن، میخندن و حکم بازی میکنن  بعضی آدما اخلاقا شون مثه نیسان آبیاس، اصن مهم نیست حق با توئه یانه، همینجوری حرف خودشون و میزنن  
من عاشق سگم🥺 دوست دارم بگیرم خودم بزرگ کنم ولی خانواده اجازه نمیدن🤦🏻‍♀️

وای منم همین طور بخدا 

جونم میره برای سگ ولی اجازه نمیدن 🥺🥺😭😭💔

واسه هرچیزی جلو جلو ذوق کردیم کنسل شد :)

جغد 

مثه خودم سرش تو کار خودشه 

خیلی جالبه خصوصیت جغد تنها و تنها خانواده شو دوست داره همسر و فرزنداشو 

کلا با حیوون نگه داشتن تو خونه مخالفم،  گناه دارن،  جاشون پیش ادما نیست 

هیچی یه دونه مرغ عشق دارم از صبح تا شب داره میخونه و چهچهه میزنه مخمو خورده همینو دارم به زور تحمل میکنم من نشستم دارم گریه میکنم اون داره آواز خوشحالی سر میده😐

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

جای حیوون توی طبیعته

ما میتونیم حمایت کنیم

حیوونا رو خیلی خیلی دوس دارم 

ولی پشیمون شدم از اوردنش حس کردم دارم بهش ظلم میکنم با زندگی آپارتمانی

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد، کاش می‌آمد و از دور تماشا میکرد
هیچی یه دونه مرغ عشق دارم از صبح تا شب داره میخونه و چهچهه میزنه مخمو خورده همینو دارم به زور تحمل م ...

😂😂😂😂

کاش ما هم مثل حیوونا انقدر خوش بودیم :)

واسه هرچیزی جلو جلو ذوق کردیم کنسل شد :)