2777
2789
عنوان

خانمهایی که سقط داشتین به طورطبیعی

271 بازدید | 32 پست

این درد وخونریزی تاکی ادامه داره دارم میمیرم دیشبوبستری بودم باوجود کلی سرم وامپول بازم درام تسکین پیدا نمیکنن😭😭چکارکنم چ دارویی هست بگیرم هیچی بهم ندادن😣😣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صب مرخصم کردن بعدظهرسنودادم گفتن چهارده سانت مونده دفع بشه هیچ داروییم نمیدادن دیگ نخواستم بمونم وگر ...

خب عزیزم باید بستری بمونی اینجوری باخون ریزی فقط حالت بدمیشه وفشارت میره پایین

خب اونا همه روکنترل میکنن نشد یه راه حل دیگه

واااییی 😭😭😭😣😣توچطورسقط کردی؟دردم داری هنوز؟

درد که قطعا داری

من سقط نداشتم ولی آبجیم برای بقایا جوشونده ریشه جعفری خورد خونریزیش زیاد شد و رحمش کامل پاکسازی شد

خدا کمکت کنه عزیزم

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
خب عزیزم باید بستری بمونی اینجوری باخون ریزی فقط حالت بدمیشه وفشارت میره پایین خب اونا همه روکنترل ...

گفتن هیچ دارویی نمی‌دیدم بهت فقط تحت نظرمیمونی نمی‌زارن ش ورت بگیری اینقدکص افت کاری میشه ک نگوازترس اون نموندم

واااییی 😭😭😭😣😣توچطورسقط کردی؟دردم داری هنوز؟

طبیعی با قرص

بعد چند روزی یبار کمردرد میگرفتم اینقد داروی گرم خوردم ی لخته بزرک اومد افتاد دیگه دردم تموم شد بازم سنو رفتم گفت هنوز لخته مونده بهم قرص داد