2777
2789
سلام دوستان خوبم، من میخوام هم ناخن بکارم هم مژه. علتش هم این هست که ناخن هام خیلی زود میشکنه و از بدجایی هم میشکنه وگرنه فرم ناخن هام زیباست و جالبه ناخن هام خیلی هم سفت به نظر میاد اما همیشه چند تاش شکسته هست و شکل بدی پیدا می کنه . در مورد مژه هم چون من هم حوصله ریمل زدن ندارم هم چون شاغلم به هر حال تا ظهر میریزه زیر چشمم حتی به مقدار کم و باز ظاهر بدی پیدا میکنه. کسی در مورد کاشت مژه و ناخن و مزایا و معایبش تجربه ای داره؟
مادر بودن یعنی روحت خارج از بدنت زندگی میکنه..........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مزایاش اینه که نمیشکنه و ناخنات همیشه مرتب و خوشگله معایبش هم اینکه هر ماه باید بری ترمیم ولی اگه رشد ناخنت زیاد باشه مثل من باید دو هفته یه بار بری بعضی کارها هم باهاش سخته انجام بدی مثل اشپزیو اینا ولی در کل مزایاش بیشتره
الهه جان با کارای معمولی خونه که نمیشکنه؟ بعد موقع کاشت در داره؟ به بافت های کنار ناخنت کار دارن و ممکنه مثلا یه مقدار خونی بشه؟ من از بابت بهداشتش می ترسم ، چون خیلی از ایدز و هپاتیت می ترسم میخوام بدونم با به گوشه ها یا بستر ناخن کار داره یا نه
فر فری جان میشه یه کم توضیح بدی؟ مژه هات چطوری ریخت؟ میگه اگه خودت نخوای به زور جدا کنی که نمیریزه؟ بعد شبا که مبخوابیدی چشمات سنگین و اذیت نبود؟
منم تجربه هر دو رو دارم
کاشت مژه که بعد از یه مدت مژهاًها میریزه و افتضاح میشه
کاشت ناهنم که حوصله میخواد هر ٢٠روز باید بری ترمیم
و احتما ل قارچ داره
من دیروز ناخنامو ریموو کردمو برداشتم
میخوام روی بخورم تا ناخنام تقویت بشه دیگه ناخن خودم بلند بشه
ناخنم قارچ گرفت ترسیدم
ناخناتم هر روز بعد از ناهار زینک بخور بعد از دو ماه میبینی محکم و بلند میشن خودم دو هفتس دارم زینک میخورم اما جاریهام و مامانم دارن مدت طولانی استفاده میکنن ناخناشون خیلی محکم و بلند شده
من ناخون کاشتم ولی خب کار حونه سخت بود بعدم قارچ شد.الان از عطاری تقویت ناخون خریدم خیلی خوبه.اگه تقویت ناخون رسپینا رو بتونی از اعطاری پیدا کنی عالیه
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.