2777
2789

نه خوبه

برای منی ک زیاد وابسته به خانواده نیستم مشکلی نیست

خونه خودم از مامانم اینا ۳ساعت فاصله ست

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خوبه برای منی ک زیاد وابسته به خانواده نیستم مشکلی نیست خونه خودم از مامانم اینا ۳ساعت فاصله ست

حس میکنم بعد ازدواج نمیتونم تحمل کنم این فاصله رو بعدش خودم‌رو دلداری میدم که چیزی نیست خیلی ها تونستن

حس میکنم بعد ازدواج نمیتونم تحمل کنم این فاصله رو بعدش خودم‌رو دلداری میدم که چیزی نیست خیلی ها تونس ...

واقعا ب خودتون بستگی داره...من خودم اوایل ازدواج روزای اول ب حدی دلتنگ مامانم میشدم ک شوهرم منو برداشت گذاشت اونجا.ولی خب میدیدم ک دوست نداره بمونم و داره اذیت میشه...برگشتم اومدم..اولاش برای همه سخت هست ولی عادت میکنی خانوم گل.انشاءالله خوشبخت بشی گلم

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 
مشکل اینجاس خیلی وابستم

شاید اوایل ازدواج چون ذوق و شوق داری راحت بگذره ولی بعد یکی دو سال واقعا سخت میشه وقتی مریضی کسی نیس یه لیوان آب دستت بده ، وقتی بالاخره تو زندگی زناشویی پیش میاد مشکلی اختلافی پیش میاد کسی نیس همون لحظه بری خونه ش و بهش پناه ببری ، وقتی بچه دار میشی که دیگه بدتر