امروز بغل دستی پسرم توکلاس فهمیدن که شپش داشته من از وقتی پسرم امده فرستادمش حمام تمام لباس وکی ریختم تواب جوش اما خیلی استرس دارم کلا میترسم سرش داشته باشه من متوجه نشم کسی میدونهچطور متوجه بشم داره یانه😔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه احساس کردی داره نفت بزن کلا به موهاش وریشه هاش با پلاستیک ببند بزار دوساعت بمونه بعد از دوساعت ببرش حموم با شامپو سه بار بشورش گلم سه روز پشت سرهم انجام بده اینکار من کردم خودم تمام شپش هام پنج سال پیش رفت
ی پارچه پهن کن مشکی یا سفید شونه کن چیزی باشه رو پارچه مشخص میکنه . خیلی بده نزار بگیره یعنی از خارشش جیگر کباب میشه و انیش میگیره سر . دخترم گرفته بود با بدبختی مادرم خوبش کرد چون نمیخواستم موهاشو بزنم حیف بود فرفری تازه داره بلند میشه
اگه شپش داشت پودر شپش بگیر از عطاری با اب جوش قاطی کن خنک ک شد ب موهای پسرت اسپری کن موهاشم با پلاستیک چند ساعت بپوشون بعد دوش بگیره.همون اولین بار همه شپشا کشته میشن الان عکس میفرستم برات از پودره