2777
2789

سلام خانما عیدتون مبارک ...من صبح پاشدم ابگوشت گذاشتم بعد رفتم خرید و بعدم ارایشگاه رفتم اصلاح ابرو...

بعد اومدم خونه بچمو خوابوندم و ناهار خوردم...میخام برم حموم اما خوابم گرفته...خونمم بازار شامه...

تو ارایشگاه دوستم که همسایمونه دیدم اومد ناخن هاشو خوشگل کرد و رفت بچشم همسن بچه منه اما گذاشته بود خونه خواهرش...من اما کسیو ندارم دوساعت بچمو بزارم برم ناخن بزارم...دلم میخاست برم لاک جدید بخرم ک دیدم ظهر شده مغازه ها بسته ست...الان برنامم اینه اول حموم بعدش هم تند تند تمیز کاری خونه...

بعد ۶ ۷ سال زندگی تازه امسال از نظر بالغ بودن ب حدی رسیدم که دیگه ناراحت نشم شوهرم اگه کادو خوبی نخرید شایدم عادت کردم به اخلاقش .‌‌..

خلاصه شب عیدم باید کوزتی کنم‌...مامانمم این شهر نیست دلم خوش باشه برم خونش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

روزتون مبارک

من مجردم ولی اگه شوهرم یادش بره بعدا ناراحت نمیشم یه تبریک کافیه

با این چیزا خودمو ناراحت نمیکنم

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

منم خیلی شلوغم پسرم اصلا نمیذاره بلند بشم کاری بکنم منتظرم شوهرم بیاد باهم پسرمونو ببریم حمام خودمم حمام کنم و آرایش. لاک هم میزنم😄 تموم. واسه شام هنوز برنامه‌ای ندارم

شوهرم که فعلا خیلی دستش خالیع

بابام اجازه نمیده بریم خونمون ب مادرم تبریک بگیم

مادرشوهرم قهره

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است