2777
2789
عنوان

برنامتون برای امشب چیه ؟خودتون خوشگل کردین؟؟😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1493 بازدید | 99 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دمت گرم

چه مامان و همسر خوش انرژی ای هستی👍🏻

همین که انقد به فکری و ذوق و هیجان امشبو داری خیلی خوبه

من که اصلا هیچ حس خاصی نسبت به امشب ندارم😁 چون میدونم هیچ برنامه ای نیست، حتی گل و شیرینی هم در کار نیست

البته حقیقتا انتظاری هم ندارم، سالهاست که فقط به هم تبریک میگیم

روز مرد اکثرا من گل میخرم براش و خودم کیک درست میکنم

اما اون خبلی اعتقادی به گل و شیرینی نداره، منم ناراحت نمیشم چون دیگه روحیاتش رو بعد این همه سال میشناسم

خیلی خوبه برنامه منتها اول یه اهنگ بزار تمیز کن بعد حمام اگه بچت خوابه بی صدا کار کن 

بعدم اینکه ببین اسی این روزا میگذره غصه نخور که فلانی بچه اش همسن منه در مورد همه ی ابعاد زندگیت مقایسه نکن که غصه بخوری ببین بچه ات بزرگ میشه راحت همه جا هم میری گلم 

بچه خودشم عاقل باشه ایتده اش رو میسازه 

شوهر منم توی قید و بند کادو گرفتن نیست 

خدایا خودت پشت و پناهم باش
عزیزم الهی زندگیت پر از خوشی  همین ک بچه رو داری کنارته خودش ی دنیاست خداکنه زودتر وب سلامتی م ...

انشالله عزیزززم واقعا بچه خیلی شیرینه 

عزیزم من دوران حاملگی معده درد شدید داشتم ۳ ماه هرروز صبح قرص لانزو ۱۵ خوردم بعدش خوب شدم شماهم بخور تجویز دکترم بود خیلی هم دکتر معروفی بود

عید توام مبارک خوشگل خانم 🌹🌹

خیلیم خوبه زیاد سخت نگیر منم دیروز رفتم اصلاح راهش دوره آرایشگرم 

اول تمیز کاری کن بعد برو حموم که باز دوباره حین کار کردن عرق نکنی و چهرت به هم بریزه 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰

یادش ک نمیره چون باید خونه مامانش بریم مردا تولد و سالگردیادشون میره

درسته

دوست پسر منم یادش نمیمونه😂

قصدمون ازدواجه

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!