2777
2789

سلام دوستان ،امروز یه تاپیک در مورد وسواس فکری دوست داشتم بزنم برای کسایی که مث خودم این تجربه ناخوشایند دارن ،طولانی ولی ارزش خوندن داره ، شاید حرفام به کسی کمک کرد ،اول اینکه صد درد صد افسردگی تو به وجود اومدن این حسا تاثیر داره ،اول اینمه اگه تو مراحل اولیه هستید و خیلی شدید نشده سریعا دست به کار بشید و برید دنبال کار و مطالعه و ...انقدر کار بریزید سر خودتون که مغز یه لحظه هم بیکار نمونه ،اگه شدید مثل خودم و حتی موقع کارم از فکرتون نمی ره به فکر دارو حتما باشید.نا امید نباشید تا دارو اضطرابتون کم کنه تا بتونید بهتر به فکر غلبه کنی،ببینید بچه ها ایمان داشتن  خیلی مهم من با اینکه فک میکردم ادم با ایمانی ام ولی دیدم نه با یه تلقین اشتباه سریع مضطرب میشم و حس میکنم دنیام تموم ولی ایمان به اینکه من سالمم من مشکلی ندارم من چقدر عالی ام ایمان به تمام خوبی ها ایمان به خدا  که خدا حواسش به همه چیز هست و نیازی نیست من مضطرب بشم ،اما ایمان که نباشه میترسید فک میکنید تنها با قایق تو دل یه دریای طوفانی گم شدید و مدام دنبال این هستید کسی نجاتتون بده 

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱

به خودتون مدام بگید چرا من باید مثلا از این بیماری بترسم شاید من هر گز مبتلا به این بیماری نشم ،مثلا من از کوری میترسم چرا باید بترسم من که چشمام سالم چرا کور بشه ،مثل این میمونه یه خ‌ونه سالم بدون هیچ ایرادی بدون هیچ مشکلی بدون هیچ اتفلقی صد سال وایسی نگاه کنی ببینی نمی ریزه ،خب این خونه خراب نمیشه چون مشکلی نداره توام کور نمیشی چون چشمات سالم ،خودتون قانع کنید دلیل بیارید برای خودتون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها خود بیمار انگارا بشدت دنبال سلامتی ان خدا شاهده هر کسی بیمار بشه اینا نمیشن 😂سالی صد بار نوار قلب مغز اکو و تست پزشکی و ....انقدر دنبال سلامتی تناسب اندام ورزش و غذای سالم و گرفتن فشار و ....هستن که یه انزیم کبدشون مثلا یه ذره بره بالا سریع متوجه میشن بعد ادم هست که کبدش چرب بشدت ولی خودش هنوز خبر نداره ،در نتیجه همش پشت در اتاق پزشکن و تمام پزشکان ازشون متنفرن اینو به جرات میگم که پزشک ها رو هم خسته میکنن 

فقط هر لحظه به خودتون یاد اوری کنید که یه ادم سالم هستید شما هیچ بیماری ندارید شما هیچ وقت اون بیماری نمیگیرید چون حواستون به خودتون هست بچه ها همه چیز تحت کنترل اصلا نترسید ،و اینکه مطالب اینترنت نود درصد اشتباه اونا فقط شما رو ترغیب میکنن به اینکه برید دنبال تبلیغاتشون ،یه درد انگشت رو جرات دارید بزنید تو نت ببینید اگه نگفت دو ثانیه دیگه قطع میشه ،پس وسواس فکری عزیز اینترنت رها کن نرو تو نت میری هم حداقل به همه حرفی اعتماد نکن 

بچه ها زودتر به خودتون بیاید میدونی خیلی بده عین همون معتادی میشی که برا مواد دست به هر کاری میزنه مام همه راه ها رو میریم ولی تهش میبینی فقط تمام دکترا از مطب بیرونتون کردن و هدایتتون کردن سمت اتاق روانپزشک و روانپزشک که مدام میگه رها کن این فکر ولی شما الکی گیر دادید به یه موضوع ابرو ادم پیش تمام اطرافیانش میره تمام خانواده دوستان و خودت از زندگی خسته میکنی اونا همش نگران توان پس سعی کنید خوب بشید 

پس سعی کنید اول ایمانتون قوی کنید بشدت تاثیر داره دنبال شر نباش دنبال منفی ها و بدی ها نباش دنبال سلامتیت باش ،موضوعی که روش فکر میکنی مدام رو کم کم از ذهنت بیرون کن ولی با ترفند جای اون یه فکر مثبت قوی بیار تا خنثی بشه ،رفتی نوار قلب گرفتی گفت سالم سجده شکر کن و بگو خدارو شکر که سالمم دیگه دنبال چی هستیم که مدام با افکار خودمون عذاب بدیم 

باور کردن اینکه سالم هستید از همه چیز مهم تره به خودتون بگید من با این قلب سالم با این کبد سالم و ...تا سالهای دیگ مشکلی برام پیش نمیاد یا وقتی میترسی مثلا کبد چرب بگیری رفتی دیدی نیست بگو نبود خداروشکر من کبدم چرب نمیشه و نیست 

چقد حرفات حالمو خوب کرد 

من بعد از حملات پنیک دچار خودبیمار انگاری شدم و واقعا انقد رفتم دکتر ک بار اخر دکترم گفت اینا همش تلقینه برو پیش روانپزشک اینجام دیگه نیا 

الانم هنوز نتونستم رو خودم درست تسلط پیدا کنم همش فکر میکنم مریضم و واقعا اطرافیانمم خسته کردم 

حتی خودمم از دست خودم خسته شدم

یا همش فکر میکنم قراره بمیرم یا تو خواب سکته کنم 

واقعا دیونه شدم 

-چشمات‌اگه‌ابری‌شدن،بزن‌به‌من‌صاعقشو.️

میشه بگید چیکار کردید خوب شدید ؟

ی مدت قرص مصرف کردم

بعدشم مدیتیشن ،توی طبیعت بودن،کتاب میخوندم اهنگای شاد گوش دادم 

کم کم کنترلش اومد دست خودم قرصارو کم کم قطع کردم

-چشمات‌اگه‌ابری‌شدن،بزن‌به‌من‌صاعقشو.️