2821
2789
عنوان

علایم پریود زودرس

570 بازدید | 5 پست

سلام به همه .بچه ها دخترم ۸سال و ۱۰ماهشه.فروردين میشه ۹ساله .دیشب اومد گقت رفتم دسشویی ببخشید جیشم یکم صورتی توش بود بعد گفت ۲روز اینجوریم و صبح ها وشب ها مثل همیشه است ظهر یکم صورتی خیلی کمرنگ گفت لبو خوردم از اون.الانم از دیشب آرامش ندارم خخیلی زود برای پریودی .من کوچکترین اشاره ای نکرده بودن فکر نمیکردم الان موقعش باشه .موی زائد رشد کرده تو بدنش ولی سینه اصلا  یعنی صاف صاف درد هم نداره جاش قدو وزنش هم اصلا یدفعه بلند وزیاد بشه نیست ۲۶کیلو قدشم تو کلاس متوسط خلاصه نمیدونم پریودی هست نیست راستی لباس زیرش تمیز تمیز 

فکر نکنم  چون سینه هاهم باید رشد کنه  به پزشک مراجعه کنید

درست همین ب شکم انداخته میرم تو حمام ببینم خودشو خوب شسته یه سربزنم همیشه نگاه میکنم ببینم .حتی الان از مدرسه اومد لباس عوض کرد عین بجه یه پوست فقط سینه هاش

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

درست همین ب شکم انداخته میرم تو حمام ببینم خودشو خوب شسته یه سربزنم همیشه نگاه میکنم ببینم .حتی الان ...

صورتی شدن رنگ ادرار فقط به منظور پریودی نیست گاهی ممکنه خدای نکرده عفونت ادراری باشه ازمایش ادرار بدن مشخص خواهد شد و‌حتما با پزشک‌در میون‌ بزارید عزیز دلم

صورتی شدن رنگ ادرار فقط به منظور پریودی نیست گاهی ممکنه خدای نکرده عفونت ادراری باشه ازمایش ادرار بد ...

ممنون مچکرم.با اینکه دلم نمیخواد مشکلی داشته باش بازم میگم پریودی نباش آخه خیلی کوچیک .

ممنون مچکرم.با اینکه دلم نمیخواد مشکلی داشته باش بازم میگم پریودی نباش آخه خیلی کوچیک .

ببخشید میشه درتواست دوستی قبول کنید ....اورده نهضت نلی مسکن خیلی زیاده خواهرم نیخواد امتیازش بفروشه ....کسی نیست راهنمایی کنه بابام هم پیره و براش مهم نیست میترسه سرش کلاه بزارن راجع به سفته و متن قولنامه و قیمت 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز