یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خودم نمیدونم اما من مجرد بودم هر کی منو میدید میگفت تو دقیقا همونی هستی که من میخوام همون دختر رویاهام چون قد بلند و خوش اندام خیلییییی خوشگل بودم و اینو از زبان اطرافیان میگم نه خودم بعد یه مدت که میگذشت با اخلاق سگیم آشنا میشدن میگفت اخلاق خیلی مهم تره🤣🤣🤣🤣😁😁😁
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
تو حرف زدن با هم عقاید و افکارموت خیلی شبیه هم بود
خیلی وقتا یهویی دوتامون باهم دقیقا یه حرفیو میزنیم و اون حس قابل اطمینان بودنی که میده نشون میده میتونه تکیه گاه باشه حمایتم میکنه تو هرچی ، و عرضه داره ، به فکر ایندس و تلاش میکنه ؛ اینا بهم نشون داد همونه که میخواستم