ببخشید شاید نظرم ی مقداری ناراحت کننده باشه.پیشاپیش عذر میخوام.ولی لطفا همچین ظلمی در حق اون بچه نکنین.علاوه بر اینکه ی بارداری پرخطر رو باید پشت سر بذارین اون بچه هم قطعا از داشتن مادر پیر خوشحال و راضی نخواهد بود.به علاوه اینکه بچه های امروزی نیاز دارن که پدر و مادر پابه پاشون بازی کنن و باهاشون درس کار کنن.ی مادر توی سن بالای ۵۰ قطعا حوصله این چیزا رو نداره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببخشید شاید نظرم ی مقداری ناراحت کننده باشه.پیشاپیش عذر میخوام.ولی لطفا همچین ظلمی در حق اون بچه نکن ...
نظر شما محترمه، ولی اولا آدم با آدم فرق داره از نظر روحیه و انرژی و دوما این که به نظر منطقی نمیاد که کسی که در سن بالا ازدواج کرده بخاطر اینجور تفکرات خودش رو از تلاش منع کنه!البته عرض کردم نظر شما منطقی هستش، ولی نظر من نیست
نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه میکنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁
ببخشید شاید نظرم ی مقداری ناراحت کننده باشه.پیشاپیش عذر میخوام.ولی لطفا همچین ظلمی در حق اون بچه نکن ...
ببخشید پس اونی ک مجرد سنش بالا بخاطر این قضیه بای خودش محروم کنه اصلا حرفتون قبول ندارم و میگم اصلا تلاش نکنید ک این مسله ب من قانع کنید چون واقعا اصلا حرف خیلیییی بی ربطی بود
مامان بزرگ شوهر من پنجاه و دوساله حامله شد الان مشکل باردار نشدنتون چیه؟بگید بتونم کمک کنم. واردم
مشکل خاصی ندارم ولی توی این یک سال باردار نشدم! بخاطر سنم یکم میترسم آن هم بخاطر سلامت بچه، البته دروغ چرا اقدام جدی و پیگیر هم نکردم واقعا ولی الان دیگه میخوام جدی اقدام کنم
تنش سالم باشه اطلاعاتتون میشه ب من بگین برا بارداری توسن بالا براکسی میخوام بهشون بگم اکه ممکن درخوا ...
برو اول تاپیک درمان ناباروری من رو بخون و به ترتیب که میگم انجام بده پرهیز پاکسازی یکماه بعد از پاکسازی نسخه بارداری رو تو همون تاپیک میخونی. شروع میکنی طبق دستور ون ترکیب حلوای بارداری رو هرررررررماه میخوری تا بارداری انشاالله. یه حلوا توی تاپیک تدابیر زایمان گفتم. ترکیب رو میتونی بریزی توی اون. آمپول ب کمپلکس و قرص ویتامین ای و آهن یه دوره که مصرف کردی، کافیه بعد بکن هفته ای یا دو هفته یه آمپول و هفته ای یکی دوبار قرص.. فقط تاکید می کنم به هیچ وجه آمپول نوروبیون مصرف نکن که به همریختگی هورمونی داره. فقط ب کمپلکس
ورزش هم یادت نره. به هر کسی گفتم تقریبا همشون الحمدلله جواب گرفتند. دوستم یائسه بود تقریبا.دکتر ازش قطع امید کرده بود. بعد هشت ماه حامله شد.یه مدت به خودت فرصت بده و عجله نکن