2777
2789

تو یه کلاس از یه پسر خوشم می اومد 

جلسه آخر داشت نی رفت برکشت جوری نگاه کرد انگار من یه آشغالم با یه غیض عجیبی نگاه کرد انگار داره به آشغال نگاه می کنه 

هیچ وقت یادم نمیره 

در مورد خودم توضیح می دم 

یه دختر محجبه عینکی خیلییی آرومم که ته ته کلاس یه گوشه نشستم صدامم در نیومد 

آخه چرا همه پسرا با من دشمنی دارن ؟   

داشتم با رفیقم دعوا می‌کردم یهو وسط دعوا عینکش رو برداشت گفت فعلا نمی‌خوام ببینمت  شما ۴ تا مرد رو با یه دست پاسور بذار تو یه اتاق برو پونزده سال دیگه بیامیبینی هنوز دارن سیگار میکشن، چایی میخورن، میخندن و حکم بازی میکنن  بعضی آدما اخلاقا شون مثه نیسان آبیاس، اصن مهم نیست حق با توئه یانه، همینجوری حرف خودشون و میزنن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلاس چی؟

کامپیوتر 

داشتم با رفیقم دعوا می‌کردم یهو وسط دعوا عینکش رو برداشت گفت فعلا نمی‌خوام ببینمت  شما ۴ تا مرد رو با یه دست پاسور بذار تو یه اتاق برو پونزده سال دیگه بیامیبینی هنوز دارن سیگار میکشن، چایی میخورن، میخندن و حکم بازی میکنن  بعضی آدما اخلاقا شون مثه نیسان آبیاس، اصن مهم نیست حق با توئه یانه، همینجوری حرف خودشون و میزنن  
یا یچیزی بهش گفتی ‌.یا کراشه روت و سوخته ک نمیتونه تورت کنه

نه من اصلا یه بارم از نزدیک ندیدمش 

کراش نیست آخه زشتم 

فقط نمی دونم چرا باهام دشمنی دارن 

کامپیوتر  

عزیزم چون اعتماد بنفس نداری فکر می‌کنی همه ازت بدشون میاد درصورتی که برداشت تو شاید از اون نگاه این بوده 

عزت نفستو ببر بالا و سعی کن خودتو دوست داشته باشی تا بقیه ام دوست داشته باشن

شاید چون‌مذهبی هستی

مذهب من به اون پفیوز چه ربطی داره آخه ؟ 

بعدم به دختر چادری اون جور با غیض نگاه نکرد 

آقا یه نگاه بوده دیگه، چجوری این همه حرف ازش درآوردی خدایی.... 

اذیت نکن خودتو عزیزم

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.