2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قاطع باش و مبلغ مشخصی ماهیانه بگیر 

واسه بقیه چیزا هم برنامه ریزی کن  و تو برنامه هاش قرار بده 

اگه پول داره 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

اون پولی که با ترفند گرفته بشه هیچ لذتی نداره با خسیس نمونید جوونیتونو حروم نکنید

عزیزم این چه پیشنهادی که میدی 

لذت داشته باشه یا نداشته باشه وقتی با یه کسی که تقریبا خسیس طرفی باید یه ترفندی بزنی دیگه نمیشه که سر هرچی جدا شی طلاق بگیری از این دربیاد بره به کی بره یه خسیس دیگه اصن نمیشه که شناخت طرفو اولش لطفا با این پیشنهاد های بیخودتون زندگی طرف رو خراب نکنید یه نفر عاشق کسی هست اما خسیسه باید ازش جدا شه بچه داشته باشه باید ازش جدا شه این چه طرز فکری اخه

عزیزم این چه پیشنهادی که میدی  لذت داشته باشه یا نداشته باشه وقتی با یه کسی که تقریبا خسیس طرف ...

بنظرم پیشنهاد شما بیخوده  خساست یه صفت خیلی بده یکی از دلایلی هستش که مردم بهترین پیشنهاداشونو رد میکنن. شما فک میکنید چیز مهمی نیس دلیل نمیشه همه مث شما فک کنن واقعا متوجه نمیشم خیلی درکش ساده س . زندگی با خسیس خیلی سخته و به مرور عزت نفس آدمو از بین میبره تصور کن واسه کوچکترین چیزی هی باید خواهش تمنا کنی و دروغ بگی و ترفند داشته باشی. این که نشد زندگی

بنظرم پیشنهاد شما بیخوده  خساست یه صفت خیلی بده یکی از دلایلی هستش که مردم بهترین پیشنهاداشونو ...

عزیزم درجه خساست هرکسی متفاوت شاید این خانومی که تاپیک زده ده دفعه چیزیو خاسته و شوهرش براش خریده و انجام داده یه دفعه خواسته و نشده گفته نه اومده میگه خسیسه 

خسیس ها هم فرق میکنن یکی برای زنش خسیسه به خودش خرج میکنه از اون باید جدا شد بله ولی وقتی میبینی همه چیز زندگیت اوکیه مشکل فقط خساست طرفه نه تنها به تو هم به خودش اون موقع باید یکم روش کار کنی تا به مرور زمان اخلاقش رو عوض کنی نه اینکه مثل آلوده بیوفتی تو جیب نفر بعدی اصن نفر بعدی تم خسیس شد چی دوباره نفر بعدی نمیشه ک

عزیزم درجه خساست هرکسی متفاوت شاید این خانومی که تاپیک زده ده دفعه چیزیو خاسته و شوهرش براش خریده و ...

من تاپیکای قبلی این خانومو نخوندم ولی اون درجه خساست بالا غیرقابل تحمله دیگه استارتر باید ببینه کدومشه. میتونن مشاوره هم برن

بنظرم پیشنهاد شما بیخوده  خساست یه صفت خیلی بده یکی از دلایلی هستش که مردم بهترین پیشنهاداشونو ...

عزیزم مگه روز اول خودشونو لو میدن؟؟؟

میری تو زندگی میبینی آنچه خوبان همه دارند یکجا داره 😁

🌸 هر سقوطی پایان نیست 🌸