2777
2789

شوهرم میگه کلا بچه نمیخام هیچ وقت من نمیتونم پدر خوبی باشم تربیت بچه موضوع خیلی مهمه اصلا نباید ب بچه داری فک کنی هرکیم گف بگو بچه دار نمبشیم ولی من کلا بچه دوس دارم از اینده میترسم بنظرتون راضی میشه یانه یکساله ازدواج کردیم من، 24سالمه ایشون 29

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب هر کس خودش رو بهتر از بقیه ممیشناسه . اگر واقعا این اعتقاد رو داره و میدونه که نمی تونه بچه رو خوشبخت کنه انتخابش کاملا درسته . آفرین بهش

تو گوگل بزنی تعبیر خواب پاموه ، معنی روانشناسی خواب ها رو نشون میده :)  

خب بهش میگفتی موقع ازدواج زبونت کجات بود این موصوع مطرح نکردی مگه زندگی تصمیم ی طرفه هست مرد بخواد زن نخواد یا زن بخواد مرد نخواد اصلا نمیفهمم  صحبت های قبل ازدواج برا چیه واقعا 

شاید حرف بزنی راضی شه

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

اسی من شوهرم ازاین حرفازیادزدهمینکه برادراش یه بچه وخواهراش یکی اوردن الان کچلم کرده که ماهم بچه بیاریم ازیه طرف خودش ازیه طرف فتمیل نکبتش اونموقع مادرشوهرم میگغت وایی بچه نیارید پول پوشک گرون شیرخشک گرون

گاهی انسانم آرزوست

اگه روز اول بهت گفته و قبول کردی که دیگه خودت خواستی ما یه فامیل داریم روز اول ب زنش گفت بچه نمی خوام اونم قبول کرد و ازدواج کرد و تا الان که ۸ سال می گذره مرده راضی نشده و همون حرف خودشو می زنه و میگه من روز اول بهت گفتم میخواستی قبول نکنی ولی زنه بنده ی خدا خیلی افسرده شده