شوهرم میگه کلا بچه نمیخام هیچ وقت من نمیتونم پدر خوبی باشم تربیت بچه موضوع خیلی مهمه اصلا نباید ب بچه داری فک کنی هرکیم گف بگو بچه دار نمبشیم ولی من کلا بچه دوس دارم از اینده میترسم بنظرتون راضی میشه یانه یکساله ازدواج کردیم من، 24سالمه ایشون 29
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب بهش میگفتی موقع ازدواج زبونت کجات بود این موصوع مطرح نکردی مگه زندگی تصمیم ی طرفه هست مرد بخواد زن نخواد یا زن بخواد مرد نخواد اصلا نمیفهمم صحبت های قبل ازدواج برا چیه واقعا
اسی من شوهرم ازاین حرفازیادزدهمینکه برادراش یه بچه وخواهراش یکی اوردن الان کچلم کرده که ماهم بچه بیاریم ازیه طرف خودش ازیه طرف فتمیل نکبتش اونموقع مادرشوهرم میگغت وایی بچه نیارید پول پوشک گرون شیرخشک گرون
اگه روز اول بهت گفته و قبول کردی که دیگه خودت خواستی ما یه فامیل داریم روز اول ب زنش گفت بچه نمی خوام اونم قبول کرد و ازدواج کرد و تا الان که ۸ سال می گذره مرده راضی نشده و همون حرف خودشو می زنه و میگه من روز اول بهت گفتم میخواستی قبول نکنی ولی زنه بنده ی خدا خیلی افسرده شده