2777
2789
عنوان

ی بار بخورم که اشکالی نداره؟

384 بازدید | 17 پست

۴ هفتمه دکتر گفته غذاهای بیرون نخور البته سوسیس و... 

حالا فردا مادرشوهرم دعوتمون کرده همه رو احتمالا میریم رستوران اشکالی داره غذای بیرون بخورم ؟یا کباب میخواد سفارش بده یا باقالی پلو با گوشت

من عقدم ۲ هفته دیگم عروسیمه غذا از بیرون سفارش میدیم آخه دکترم گفت غذای بیرون سوسیس اینا نخور 

اینا که اشکال نداره نه؟

هیچوقت ندیدمت کوچولوی من!اما وقتی رفتی یه تیکه از قلبمو با خودت بردی...🥀

مبارکه اسی🥰🤭

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخور فست فود گفته نخور مد شده توعقد باردار میشن ها

مد نیست عزیزم خواست خدا بوده دیگه چیکار کنم چه مدی

بخور فست فود گفته نخور مد شده توعقد باردار میشن ها

نه بابا...منم عقدم انقد میترسم شوهرمم میترسه بعد دوماه هنوز رابطه کامل نداریم😐👍🏻

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 
نه بابا بخور بره چند هفته یه بار اشکال نداره منکه چندبار خوردم 

خیالمو می‌خوام راحت کنم😂🤗شکمو شدم

فقط کالباس اینا نخور، من مثلا پیتزا سفارش میدم گوشت میگم که کالباس نداشته باش، به گفته دکتراباش باید ...

درسته

بارداریت مبارک باشه...حالا یبار بخوری وکم بخوری اشکال نداره...تو تاپیکی که قفل کردی راجب جاریت گفتی اومدم نظر بدم دیدم قفله...ببین عزیزم شاید جاریت بچه دار نمیشه ومثلا الکی گفته نمی‌خواهیم والان دیده شما حامله ای ناراحته...بهتره یکم درکش کنی وخیلی عادی باهاش رفتار کنی

بارداریت مبارک باشه...حالا یبار بخوری وکم بخوری اشکال نداره...تو تاپیکی که قفل کردی راجب جاریت گفتی ...

مرسی عزیزم بله درسته ❤️🙏