2777
2789
من قبلا هم پاپ اسمیر دادم سالم بودن دقیقا از موقعی ک رفتم لیزر یه مدت بعد رفتم ازمایش و ادامه..

ببین اچ پی وی داخل خونه و درمان نداره ولی قابل کنترله .مثلا زود پیگیر باشی دور از جان ادم سرطان رحم نگیره باید پاپ اسمیر مدام بده ...فقط سبزیجات و میوه جات و ورزش و اب ....از استرس باید دوری کنی اون خال ها هم از طریق لیزر از بین میره 

هیچی..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما اچ پی وی نداری زگیل داری بالا برات توضیح دادم 

چنتا دکترم رفتم گفتن هیچ کاری نمیشه کرد قرص نوشتن و بعضی رژیم غذایی اینا و سیگار مشروب قلیان ممنوع. باقیشم توکل به خدا

ببین اچ پی وی داخل خونه و درمان نداره ولی قابل کنترله .مثلا زود پیگیر باشی دور از جان ادم سرطان رحم ...

من هیچی نیس رو پوستم بدن شوهرم شروع کرد زگیل داد یهویی. بعد من زود رفتم ازمایش دیدم بعله. بعد ۴ سال اینجوری شدیم

پس همون ژیلت از همه چی بهتره  راستش منم دندونم خراب شده خیلی میترسم برم  لوازم بهداشتی ن ...

نه عزیزم ژیلتو از زندگیت حذف کن. شوهرم نفهمیده بود زگیله ژیلت زده بود پخش شده بود کلا. دکتر گف اونو از زندگیت حذف کن. وسیله الوده ای هست. فقط پودر بزنه شوهرت. منم فقط وکس چون زایده ندارم