2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اچ پی وی اینجوری منتقل نمیشه ..

راه های انتقالشو میگی؟من حتی میترسم از سرویس بهداشتی عمومی استفاده کنم وحشت دارم خیلییی ازش

چون تو دارم همه دارم،دگرم هیچ نباید😊♥️
عزیزم اچ پی وی اینجوری منتقل نمیشه ..

خیلیا از لیزر گرفتن یکی نوشته بود رفتم شکایت. متخصص اورول‌ژی خودش گف موقع فریز کردن یکی از مریضام دستم تماس داشت خودمم گرفته بودم . انواع مختلفی هم داره. برای هر قسمت بدن

راه های انتقالشو میگی؟من حتی میترسم از سرویس بهداشتی عمومی استفاده کنم وحشت دارم خیلییی ازش

عزیزم اصلا زگیل تناسلی از این راه هامنتقل نمیشه چون توی فضای بیرون از بین میره ...این فقط یه راه کاره که دکترا به مردم میگن بخاطر اینکه زوجین جدا نشن وگرنه تنها راه انتقالش رابطه متعدد جنسیه .

هیچی..

خیلیا از لیزر گرفتن یکی نوشته بود رفتم شکایت. متخصص اورول‌ژی خودش گف موقع فریز کردن یکی از مریضام دس ...

اینحوری به مردم میگن ولی اینجوری نیست 

لیزر فقط زگیلش رو منتقل میکنه اونم پوست دچار زائده میشه نه خود اچ پی وی چون اچ پی وی توی خونه و تقریبا درمانی نداره 

هیچی..

عزیزم اصلا زگیل تناسلی از این راه هامنتقل نمیشه چون توی فضای بیرون از بین میره ...این فقط یه راه کار ...

عزیزم ما همچین رابطه ای نداریم به هیچ وجه. خود دکتر از شوهرم پرسیده بود ک خانمت اینجا نیس راستشو بگو با کس دیگه ک نبودی

اینحوری به مردم میگن ولی اینجوری نیست  لیزر فقط زگیلش رو منتقل میکنه اونم پوست دچار زائده میشه ...

من قبلا هم پاپ اسمیر دادم سالم بودن دقیقا از موقعی ک رفتم لیزر یه مدت بعد رفتم ازمایش و ادامه..