2777
2789
عزیزم سوپ خیلی بلد نیستم ی رسپی بهم میگی ؟همین سوپ ساده حالا یا با جو یا بلغور یا جو پرک بچه ها کسی ...

سوپ جو من درست میکنم محشر میشه.... سینه مرغ با چوب دارچین و ادویه و پیاز بپز  کفشو بگیر بعد مرغ ریش ریش کن و آبشو از صافی رد کن بزار کنار....  هویج نگینی و سیب زمینی نگینی و پیاز نگینی رو تفت بده  یه قاشق رب بزن بعد جویی که قبلا ۲۴ ساعت خیس خورده رو هم تفت بده باهاشون آب مرغ بریز و بزار دوساعت خوب بپزه بعد مرغ ریش ریش اضافه کن ی نیم ساعت بزار در آخر جعفری خرد شده آبلیمو بزن..... محشر میشع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوپ جو من درست میکنم محشر میشه.... سینه مرغ با چوب دارچین و ادویه و پیاز بپز  کفشو بگیر بعد مرغ ...

رسپیه خیلی عالی دادی بهم عزیزم فقط من از کجا برم ۲۴ساعت قبل جورو بخیسونم😭😂💔

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤
ببین من هردفه چشمی مقدارشو میبینم و اینکه الان هفت نفریم من ی کاسه ابگوشت خوری گردویی ک چرخ شده باشه ...

. من دو لیوان فرانسوی سر پر گردو چرخ شده میریزم، خیلی میذارم بپزه و غلیظ بشه خورشتم میشه چارسانت کف قابلمه متوسط ینی نهایت دو تا بشقاب خورشتی پر 

رسپیه خیلی عالی دادی بهم عزیزم فقط من از کجا برم ۲۴ساعت قبل جورو بخیسونم😭😂💔

درستش اینه  ولی شش تا هشت ساعت هم خوبه بعد بپز جدا و بعد بریز سوپ.... گرچه فکر کنم کلا دیره ولی برا دفعه های بعد انشالله