2777
2789
هیچی چون شب مهمون دارم ب ناهار نمیرسم .بچه ها مرغ و فسنجون و سالادو ژله و سوپ اوکیه؟

اره عزیزم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو فکرشم .غذا دیشب مونده ولی .پسر کوچیکم میگه باید نهار تازه درست کنی تکراری نمی‌خورم ..رفته مدرسه ..

شوهرم از این حرفا بنده خدا نمیزنه نون خالی هم بزاریم جلوش میخوره این یکی زور میگه 😫

ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

اره عزیزم 

عزیزم سوپ خیلی بلد نیستم ی رسپی بهم میگی ؟همین سوپ ساده حالا یا با جو یا بلغور یا جو پرک بچه ها کسی ام بلده بگه لطفا

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤

میخوام کوکو سیب زمینی درست کنم از این تخته ایا نمیدونم چرا هوس کردم😂😂

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
عزیزم سوپ خیلی بلد نیستم ی رسپی بهم میگی ؟همین سوپ ساده حالا یا با جو یا بلغور یا جو پرک بچه ها کسی ...

پیاز و سینه مرغ و نمک زردچوبه و ادویه و رب بزن یه کم بهد پختن مرغ جو بریز نخود فرنگی و ذرت و هویج رنده و سبزی سوپ هم بزن مرغ هم ریش ریش کن 

تو معبود منی....

یکی از اقوام فوت شده میریم تشیع

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...