2777
2789
عنوان

همسرم میگه بو میدی😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3214 بازدید | 30 پست
عزیزم بوی سوختن نیست😐 بدن هرکسی بوش متفاوته من در حالت عادی حتی بازوهامو هم بو کنم همون بو رو میده& ...

بوی هر فردو میدونم 

اونو میگم که نوشتی مچ دستو ماساژ بده رو میگم اشتباهه😂😂

اون چرته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بوی هر فردو میدونم  اونو میگم که نوشتی مچ دستو ماساژ بده رو میگم اشتباهه😂😂 اون چرته

خب منم همون گفتم و چرت نیست چون دقیقا کل بدنم همون بو رو میده 

حرارتی که ایجاد میشه باعث تشدید اون بو میشه 

به طور کل بدن هرکس بوی خودشو داره شاید بوی بدن شما واقعا برای همسرتون دلنشین شاید هم ایشون از روی دو ...

نمیدونم چندشم میشه از چرب زبونی:) 

همسرم منم بوی خاص خودش رو داره من عاشق این بو هستم ولی واقعا بوی خوبیه ... 

درمورپ خودم که میگم بدتر معذب میشم چون قشنگ نیست 

نمیدونم چندشم میشه از چرب زبونی:)  همسرم منم بوی خاص خودش رو داره من عاشق این بو هستم ولی واقع ...

اگه از گفتنش ناراحت میشی به همسرت بگو حست و اما از نظر من معذب نباش و از این حس قشنگ همسرت لذت ببر

نه عزیزم من کثیفی رو نمیگم نمی‌دونم چطوری توضیح بدم  دوتا مچ دستاتو چند ثانیه تند تند بهم دیگه ...

والا من یه ساعت مچمو بهم مالیدم هیچ بویی نمیدم

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند

غذاهايي كه ميخوري رو دقت كن ، كباب قورمه سبزي فست فود و غيره رو بوي بدن اثر ميذاره ( صرف نظر از حموم و تميزي) 

بعد هم ايشون شمارو دوس داره حتما همه حيز شما به نظرش خوبه ، چرا به بدي ميگيرين 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
متوجه منظورتون نشدم ... از رو بیکاری تاپییک نزدم چه خواستم ببینم به نظر شما هم این حرفا مبالغه هست و ...

نه  

مسخره نمیکنه

این قسمت از توان بویایی به صورت غریزی در مردها فعال هست . کلا در حیوانات نر که انسان از یک بعد جزءشون هست ، از جنس ماده ، بویی خاص استشمام می کنند که براشون خوش ، آرامش دهنده و بعضا تحریک کننده هست . ما نمی تونیم درک شون کنیم   

یچی بگم آدم وقتی عاشق میشه بوی طرف براش خوشایند میاد من الان کلا خیلی بوی شوهرمو دوست دارم درهر وضعیتش و به نظرم اون واقعا بوی شمارو دوست داره و شما خودت فکر مکنی بو بدی میدی

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡

درست میگی ،هر کسی یه بویی داره بدنش ،همسر منم میگه ،اما معلومه شوهرت از اون بو بدش  نمیاد  اگه بدش میومد دوری میکرد

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
شاید تلقین خودتهی وقتایی شده دو سه روز نرفتم حموم وشوهرم بوسم میکنه میگه بوی گل میدیدرصورتی ک خودم ف ...

ببین ار بگن بنده خدا واقعا بوی تو رو دوست داره دروغ نگفتم، ناپلئون از سفر برمی‌گشت به ژوزفین پیم میفرستاد حموم نرو! یا نمایشنامه دختر یانکی رو بخون از روی بوی بدن مرد عاشقش میشه و خوب این یه چیز علمی و ثابت شدس.