2777
2789
عنوان

همسرم میگه بو میدی😐

3199 بازدید | 30 پست

دیدید بدن هرکسی بوی خاص خودشو داره 

بدن منم از نظر خودم بوی بدی داره بوی عرق و اینا رو نمیگما کلا بوی مختص به خودمو میگم ... اصلا قشنگ نیست و حتی بدم میاد 

ولی همسرم  یه جوری بو می‌کشه سرشو می‌کنه تو یقم یا گردنمو بو می‌کنه من گاهی حس میکنم داره مسخرم می‌کنه یا الکی زبون می‌ریزه .... میگه خیلی بوی خوبی میدی حتی تا وندساعت بعد رفتن از پیشت بوتو رو خودم حس میکنم😐

یعنی چی واقعا حس  احمق بودن بهم دست داده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی چیزا بین زن و شوهر قشنگه اما شنیدنش برای بقیه جالب نیست

متوجه منظورتون نشدم ... از رو بیکاری تاپییک نزدم چه خواستم ببینم به نظر شما هم این حرفا مبالغه هست و من واقعا احمق فرض میشم؟

شاید تلقین خودته ی وقتایی شده دو سه روز نرفتم حموم وشوهرم بوسم میکنه میگه بوی گل میدی درصورتی ک خو ...

نه عزیزم من کثیفی رو نمیگم نمی‌دونم چطوری توضیح بدم 

دوتا مچ دستاتو چند ثانیه تند تند بهم دیگه ماساژ بده ... یکم داغ میشه و بوی بدنت بلند میشه بوش کن ... اون بورو میگم 

نه عزیزم من کثیفی رو نمیگم نمی‌دونم چطوری توضیح بدم  دوتا مچ دستاتو چند ثانیه تند تند بهم دیگه ...

بابا اونو منو دوستام امتحان کردیم بخاطر اصطکاکی که ایجاد میشه یه بوی سوختن میاد 

بوی بدن نیس واقعا اینو نفهمیدی؟ 

حتی بعدش هم بوی خاصی ایجاد نمیشه😐

بابا اونو منو دوستام امتحان کردیم بخاطر اصطکاکی که ایجاد میشه یه بوی سوختن میاد  بوی بدن نیس و ...

عزیزم بوی سوختن نیست😐 بدن هرکسی بوش متفاوته من در حالت عادی حتی بازوهامو هم بو کنم همون بو رو میده