2777
2789
عنوان

کسی هست دردل کنم؟

272 بازدید | 41 پست

اعصابم از دست دخترن خورد شده خوابم نمی بره. ایام امتحاناته . حس می کنم اونجوری که باید درس نمی خوته. حواسش پرته. کارنامه سه ماهه اول تحصیلیش تعریفی نداشت. توو مدرسه ی تیز هوشان درس میخونه. با هزار خواهش و تمنا ازم خواست به پدرش نشان ندم و قول داد برای ترم اول درسشو خوب بخونه. منم قبول کردم چون میخواستم بهش فرصت داده باشم. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان سر شب گریه اش گرفته بود که حجم کتاب زیاده . خودش اعتراف کرد که اول سال درس نخونده و روی هم افتاده. منم دلداریش دادم. گفتم هنوز فرصت هست. ولی نصف شب متوجه شدم داره با گوشی ور میره و نخوابیده. منم گوشیو ازش گرفتم 

الان سر شب گریه اش گرفته بود که حجم کتاب زیاده . خودش اعتراف کرد که اول سال درس نخونده و روی هم افتا ...

چندسالشه عزیزم؟کاش گوشیو نمیگرفتید

خدایا یادمه وقتی این کاربری رو زدم ۱۶ ساله م بود اونقدری اعتقادم قوی بود که اومدم اینجا درمورد چله یاسین میپرسیدم برای اینکه کار پیدا کنه و بتونیم ازدواج کنیم،خدایا یادته چطوری با معجزه نامزد کردیم..یادته اولش اون اصلا نمیخواست ولی خود به خود همه چی دست به دست هم داد تا ما ازدواج کنیم؟من هنوز همون دختر کوچولوی ۱۶ساله ام که بزاش معجزه کردی،منو میبینی؟میشه زندگی ما دوتا رو ام پر از عشق و آرامش کنی؟خدایا خستم،کی به جز تو میتونه کمکم کنه؟اینجا و همجا منو قضاوت میکنن که توواز بچگی دنبال شوهر بودی،خدا تو که تو دل من بودی،دیدی چی به سرم اومد تا به اینجا رسیدم،خدایا من چندساله منتظرم تو معجزه کنی برای رابطه م لطفا نور رو بهم نشون بده🪐🙂💙شما نی نی سایتی ها جای خواهر های نداشته ی منید❤همیشه و تو هر شرایطی. کنارم بودید و با وجود شما احساس تنهایی نکردم،ندیده دوستتون دارم دوستای خوش قلبم💛
اره خودش خواست

چندسالشه

خدایا یادمه وقتی این کاربری رو زدم ۱۶ ساله م بود اونقدری اعتقادم قوی بود که اومدم اینجا درمورد چله یاسین میپرسیدم برای اینکه کار پیدا کنه و بتونیم ازدواج کنیم،خدایا یادته چطوری با معجزه نامزد کردیم..یادته اولش اون اصلا نمیخواست ولی خود به خود همه چی دست به دست هم داد تا ما ازدواج کنیم؟من هنوز همون دختر کوچولوی ۱۶ساله ام که بزاش معجزه کردی،منو میبینی؟میشه زندگی ما دوتا رو ام پر از عشق و آرامش کنی؟خدایا خستم،کی به جز تو میتونه کمکم کنه؟اینجا و همجا منو قضاوت میکنن که توواز بچگی دنبال شوهر بودی،خدا تو که تو دل من بودی،دیدی چی به سرم اومد تا به اینجا رسیدم،خدایا من چندساله منتظرم تو معجزه کنی برای رابطه م لطفا نور رو بهم نشون بده🪐🙂💙شما نی نی سایتی ها جای خواهر های نداشته ی منید❤همیشه و تو هر شرایطی. کنارم بودید و با وجود شما احساس تنهایی نکردم،ندیده دوستتون دارم دوستای خوش قلبم💛

چقدر درکش می‌کنم. پایه چندمه؟

لطفا لطفا شما فقط حامی و مشوق باشین؛ به اندازه‌ی کافی فشار روش هست شما بیشترش نکنین. نمره تعیین کننده‌ی هیچ چیزی نیست؛ ما به دنیا اومدیم تا خوشحال و خوشبخت باشیم نه که درس بخونیم؛ اجازه بدین به اندازه‌ی سنش زندگی کنه!

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

الان سر شب گریه اش گرفته بود که حجم کتاب زیاده . خودش اعتراف کرد که اول سال درس نخونده و روی هم افتا ...

عزیزم شاید مشکلی هست و شما در جریانش نیستید. باهاش صحبت کنید. و اینکه درس خوندن به زور نمبشه باید میل واشتیاق درونی باشه

اینا بلد نیستن برنامه ریزی کنن.

متاسفانه بچه ی منم همینطوره.میگم مامان برا ساعتت برنامه ریزی کن.قول میده و میشینه میخونه یهوومیره سمت گوشی.

البته خود ما هم اینطوریم خیلی ب گوشیامون وابسته ایم

چندسالشه عزیزم؟کاش گوشیو نمیگرفتید

چند روز دیگه میشه ۱۷ سال. فردا بهش پس می دم فقط خواستم بخوابه .چون باید شش صبح بیدار بشه دوباره درس بخونه.  تصمیم دارم موقع خواب ازش بگیرم. چون متوجه شدم نصف شب با گوشی ور میره.