2777
2789
عنوان

کسی هست دردل کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 41 پست
چند روز دیگه میشه ۱۷ سال. فردا بهش پس می دم فقط خواستم بخوابه .چون باید شش صبح بیدار بشه دوباره درس ...

عزیزم دیگه ۱۷ سالشه گوشی ازش نگیرید بچه که نیست ..باهاش صحبت کنید دوست باسید ازش بخواید خودش گوشی رو بزاره کنار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه میکنی عزیزم هیچی زوری نمیشه سعی کن بفهمی مشکلش چیه خوب درس نمیخونه.بهتره پیش مشاوره ببریش

باهاش خیلی صحبت کردم. درسم میخونه ولی متاسفانه دقیقه نود یادش می افته که بخونه. برنامه ریزی نداره. حتی رفت پیش مشاور ولی رعایت نکرد. زیادی وابسته ی گوشییش هست. متوجه شدم بعضی از برنامه هاشو پنهان کرده . نمی دونم چکار کنم. 

چند روز دیگه میشه ۱۷ سال. فردا بهش پس می دم فقط خواستم بخوابه .چون باید شش صبح بیدار بشه دوباره درس ...

اها،تو تاپیک دیگه تون گفتید۱۵سالشه

من ۱۹سالمه،نوجوونی سختی روگذروندم..از ۱۵سالگی مشکلاتم شروع شد و هنوزم تمومی نداره،مامان منم مث شما گوشیمو میگرفت واسه همین حس بدی گرفتم

با توجه به تاپیک های قبلیتون لطفا مثل پدرمادر من باهاش رفتار نکنید،میدونم کاراتون بخاطر دوست داشتن زیاده،ولی بزارید قوی بار بیاد،من از۱۶سالگی متاهل شدم خیلی ضعیف و بیچاره بودم زندگی کم کم منو قوی کرد و الان دوست ندارم هیچ دختری مث من زجر بکشه♡

خدایا یادمه وقتی این کاربری رو زدم ۱۶ ساله م بود اونقدری اعتقادم قوی بود که اومدم اینجا درمورد چله یاسین میپرسیدم برای اینکه کار پیدا کنه و بتونیم ازدواج کنیم،خدایا یادته چطوری با معجزه نامزد کردیم..یادته اولش اون اصلا نمیخواست ولی خود به خود همه چی دست به دست هم داد تا ما ازدواج کنیم؟من هنوز همون دختر کوچولوی ۱۶ساله ام که بزاش معجزه کردی،منو میبینی؟میشه زندگی ما دوتا رو ام پر از عشق و آرامش کنی؟خدایا خستم،کی به جز تو میتونه کمکم کنه؟اینجا و همجا منو قضاوت میکنن که توواز بچگی دنبال شوهر بودی،خدا تو که تو دل من بودی،دیدی چی به سرم اومد تا به اینجا رسیدم،خدایا من چندساله منتظرم تو معجزه کنی برای رابطه م لطفا نور رو بهم نشون بده🪐🙂💙شما نی نی سایتی ها جای خواهر های نداشته ی منید❤همیشه و تو هر شرایطی. کنارم بودید و با وجود شما احساس تنهایی نکردم،ندیده دوستتون دارم دوستای خوش قلبم💛
اینا بلد نیستن برنامه ریزی کنن. متاسفانه بچه ی منم همینطوره.میگم مامان برا ساعتت برنامه ریزی کن.قول ...

دقیقا همینطوره. بخدا موندم چکار کنم. از طرفی پدرش هم روی درس هاش حساسه. چون می دونه توانایشو داره

اها،تو تاپیک دیگه تون گفتید۱۵سالشه من ۱۹سالمه،نوجوونی سختی روگذروندم..از ۱۵سالگی مشکلاتم شروع شد و ...

دقیقا منم از ۱۵ سالگی متاهل شدم  و زندگی خیلی سختی داشتم. و با سختی ادامه تحصیل دادم. همش مثال خودمو واسش میگم. 

دقیقا همینطوره. بخدا موندم چکار کنم. از طرفی پدرش هم روی درس هاش حساسه. چون می دونه توانایشو داره

من جدیدا میشینم تو اتاقش روبروش .دست ب گوشی هم نمیزنم ک وسوسه بشه.یا کتاب میخونم یا نقاشی میکشم😀اونم درسشو میخونه

اها،تو تاپیک دیگه تون گفتید۱۵سالشه من ۱۹سالمه،نوجوونی سختی روگذروندم..از ۱۵سالگی مشکلاتم شروع شد و ...

دوست ندارم زندگی مثل خودم داشته باشه. دوست دارم آدم مستقلی بشه. ولی متاسفانه دخترها توو این سن خیلی احساساتین. 

الان سر شب گریه اش گرفته بود که حجم کتاب زیاده . خودش اعتراف کرد که اول سال درس نخونده و روی هم افتا ...

اینکار درست نیست مامانای ما هم میکردن آسیبش بده به جای اینکار با بچتون دوست باشید و هم صحبتش بشید و سعی کنید بفهمید مشکلش چیه درس نمیخونه

من جدیدا میشینم تو اتاقش روبروش .دست ب گوشی هم نمیزنم ک وسوسه بشه.یا کتاب میخونم یا نقاشی میکشم😀اون ...

بچه ی شما چند سالشه. ؟ آخه فکر نکنم دخترم راحت باشه من توو اتاقش باشم. ولی اونم گهگاهی منو میبینه یا جدول حل می کنم یا کتاب میخونم. 

دقیقا منم از ۱۵ سالگی متاهل شدم  و زندگی خیلی سختی داشتم. و با سختی ادامه تحصیل دادم. همش مثال ...

الان زندگیتون خوبه؟

کاش میتونستم به همه ی دخترای کم سن بگم که بابا بخدا اون آغوشی که براش له له میزنیم ما دخترا فقط ۱ماهه اوله،بخدااا هیچی نیست تو رابطه با مردا جز دردسر،مطمئنم اگه روزی دختر داشته باشم کاری میکنم که تا ۲۵سالگی سمت هیچ پسری نره و اگه ام بخواد بره سیااااست یادش میدم که دور از جون شما مثل خودم مثل احنقا نره تو ی خانواده ک همخ بخوان بهش زور بگن

خدایا یادمه وقتی این کاربری رو زدم ۱۶ ساله م بود اونقدری اعتقادم قوی بود که اومدم اینجا درمورد چله یاسین میپرسیدم برای اینکه کار پیدا کنه و بتونیم ازدواج کنیم،خدایا یادته چطوری با معجزه نامزد کردیم..یادته اولش اون اصلا نمیخواست ولی خود به خود همه چی دست به دست هم داد تا ما ازدواج کنیم؟من هنوز همون دختر کوچولوی ۱۶ساله ام که بزاش معجزه کردی،منو میبینی؟میشه زندگی ما دوتا رو ام پر از عشق و آرامش کنی؟خدایا خستم،کی به جز تو میتونه کمکم کنه؟اینجا و همجا منو قضاوت میکنن که توواز بچگی دنبال شوهر بودی،خدا تو که تو دل من بودی،دیدی چی به سرم اومد تا به اینجا رسیدم،خدایا من چندساله منتظرم تو معجزه کنی برای رابطه م لطفا نور رو بهم نشون بده🪐🙂💙شما نی نی سایتی ها جای خواهر های نداشته ی منید❤همیشه و تو هر شرایطی. کنارم بودید و با وجود شما احساس تنهایی نکردم،ندیده دوستتون دارم دوستای خوش قلبم💛
باهاش خیلی صحبت کردم. درسم میخونه ولی متاسفانه دقیقه نود یادش می افته که بخونه. برنامه ریزی نداره. ح ...

اولا که ۱۷ سال سنی نیست که شما اجازه داشته باشید اینهمه کنترلش کنید چون موبایل یه وسیله شخصیه...بعدشم حتما مشاوری که بردیدش بدرد نمیخوره مشاور الکی هم زیاد تو جامعمون هست