2777
2789
عنوان

بیاین راجب شغلتون بگین

1082 بازدید | 33 پست

شغلتون چیه؟

یک فکت جالب راجب شغلتون بهمون بگین 

از خودم شروع میکنم 

من مهماندار هواپیما هستم 

ما هیچوقت اجازه نداریم روی قسمتای نمایان بدنمون تتو بزنیم

خیلی از اصطلاحات یا صدا هایی که ممکنه به پرواز توی گوشتون بخوره ، برای ما مهماندار ها یک معنی خاص داره 

خانمِ مهماندار مهربون 😁🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانش آموز هستم

صب تا شب درس میخونم 😃همیشه استرس دارم و از فکر فردا ، مدرسه، امتحان و.. شبا هم خواب ندارم شغلمون با این همه سختی بدون حقوق هم هست تازه 😔🤦‍♀️🤣

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

چه جالبببب  تتو چرا نمیشه؟

یکی از قوانین سازمان ایکائو هست 

تتو رو چیز خوبی نمیدونن و اعتقاد دارن که یک مهماندار باید از همه لحاظ پرفکت و با پرستیژ باشه 

خانمِ مهماندار مهربون 😁🤍