2777
2789

خیلی راحتیم و کاملا آزادی و اختیار عمل داریم تو زندگی

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا بهم گیر نمیدیم و همو اذیت نمیکنیم من با دوستام میرم بیرون اونم میره بابت کارامون از هم بازخواست نمیشیم اگرم کار خلافی بکنیم بهم میگیم

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

راحتیم خوب شوهرمه 

آزادم ازاد گذاشتیم همو کاملا چون بهم اعتماد داریم و جنبش داریم مثلا از جهت رفیق بازی و اینا

میدونم هر جا باشه با رفیقاش جای درستیه بهم دروغ نمیگه سر ساعت میاد و کارش درسته

یا اونم از لحاظ پوشش آزادم گذاشته ولی خوب منم میدونم کجا چی مناسب تره بپوشم و بهش متعهد باشم..

بنظر من تا اعتماد و تعهد قلبی نباشه هرچقدر طرفت محدود کنی اون یجور راه خیانت پیدا میکنه پس به این چیزا نی کلی سالم دوست بودیم اون موقع هم حتی اذیتم نمی‌کرد و دروغ نمیگف اعتماد داریم بهم

منظورم هر حرفی رو میتونید به هم بزنید ...یا روابط گذشته رو تونستین به هم بگین؟

بنظرم خوبه ها با همسرت رو راست باشی عالیه عالی 

ولی هر حرفی نگو مثلا اگه بحثی تو خانوادته یا یچیز شخصی که باعث شه دیدشون نسبت به شما یا خانوادت بد شه

ولی هیچوقت دروغم نگو و رو راست باش

بده خانوادتم هیچوقت جلو همسر نگو حتی اگه بدترین خانواده رو داشی بزا فکر کنه پشتیبانتن