2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورت اگه اینکه بزارم به سینه و باسن بقیه دست بزنه به شوهی و بقیه هم چیزی نگن....نه اینطوری نیستیم

نگفتی شوهرت چیکارس که به بقیه آمپول میزنه؟چرا دوستات نمیرن درمانگاه؟

مثل اخرین روز شهریوره همه ترسم اینه بره بگذره دلم بانگاهش گلاویز شد چشاشو یه ان بست پاییز شد.

راحتی منظورت چیه ؟ ما با هم راحتیم ولی شوهرم با شورتت جلوم نمیگرده تو خونه 😄 بعضی ها راحتی رو تو این چیزها میبینن و مثال دیگه 🤣 از اون جهت پرسیدم منظورت چیه  

بعدم اگه در مورد حرف زدن هست درمورد همه موضوعات حرف زدن دربارش راحتیم با هم 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
اخ گوز چس رو اکثرااا با هم دیگه دارن دل همو شاد میکنن😂😂

😂😂😂اگ از لحاظ ذیگ میخای بگم. والا من جرات ندارم کوتاه بپوشم خوشش نمیاد دوست ورفیق داشته باشم منم قبول کردم . برا اونم ک من دوس ندارم بره با رفیقاش ولی تا ی حدودی آزاد ینی تا چندساعت موزد نداره ودرماه یکی دوبار فقط. ... رمز گوشی هم دوتامون بلدیم نباید اون زن ودختر فالو کنه ولی بمن کار نداره ..... خیلی پیچیده اس زندگیمون🤣 ولی همو دیگ بلدیم ب طور مسالمت امیز سعی میکنیم زندگی کنیم 

ما هم خیلی راحت و ازادیم ..حتی قبلا یه دوست زوج هم داشتیم😂😂😂😂 

سلامتی اون رفیقـی که مجازیهــ...امــّــــا...یه جوری برات سنگ صبوره...که هیچکدوم از رفیقای واقــعیـتـــ..به گرد پاش هم نمی رسن …