نوروسرجری_عاشقتم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 552 عنوان هدیه روز مادر 160 بازدید | 17 پست سلامچیخوبه واسه هدیه دادن؟هیچیبه ذهنمنمیرسهبابام خریده به من نمیگه میگه تقلب نکن خودت فکر کن😂 خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت! 1402/10/12 | 01:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خورشخلالمیقولی عضویت: 1402/07/21 تعداد پست: 4649 ادکلن بهمراه گل کاربر چندسال قبلم به تاریخ عضویتم گیر ندین
پرشوکا عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 9247 مجردی ؟ادکلن بلوز شال من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
نوروسرجری_عاشقتم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 552 داری تقلب میکنیاااااا😂 اره دیگه🤣🤣 خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!
نوروسرجری_عاشقتم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 552 ادکلن بهمراه گل ادکلن میلیونیهاونقدر بودجه ندارم خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!
یسن6944 عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 13611 ادکلن ست کیف و کفش لباس ست لوازم آرایشکارت هدیه یا اگه بودجه داری یه تیکه طلا خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰 زود بود برای رفتنت 🖤
mmaryammmmmm عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 13288 پتو ؛حوله؛فلاسک؛روفرشی اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم. یا غیاث المستغیثین
خورشخلالمیقولی عضویت: 1402/07/21 تعداد پست: 4649 ادکلن میلیونیه اونقدر بودجه ندارم خب اسپری شو عطر کوچیکا بخر کاربر چندسال قبلم به تاریخ عضویتم گیر ندین
نوروسرجری_عاشقتم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 552 مجردی ؟ ادکلن بلوز شال اره مجردمادکلن نمیتونم واقعا بودجشو ندارم😅بقیشمتکراریه داره کلی از اینچیزا🥲 خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!
iove10120 عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 669 اره مجردم ادکلن نمیتونم واقعا بودجشو ندارم😅 بقیشمتکراریه داره کلی از اینچیزا🥲 من فردا براش میخوام کیف بخرم .یه کیک تولد درست کنم
نوروسرجری_عاشقتم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 552 ادکلن ست کیف و کفش لباس ست لوازم آرایش کارت هدیه یا اگه بودجه داری یه ... ست لوازمآرایش خوبه بنظرمدکوری یا اکسسوریچطوره بنظرت؟ خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!
نوروسرجری_عاشقتم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 552 من فردا براش میخوام کیف بخرم .یه کیک تولد درست کنم اره کیفمخوبه موافقم خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!
نوروسرجری_عاشقتم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 552 خب اسپری شو عطر کوچیکا بخر آخه میخوام خاص باشه خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!
یسن6944 عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 13611 ست لوازمآرایش خوبه بنظرم دکوری یا اکسسوریچطوره بنظرت؟ اینم خوبه منم پارسال واسه مامانم دکوری گرفتم خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰 زود بود برای رفتنت 🖤