مامان و بابام دعواشون شد من نتونستم تحمل کنم طرف مامانمو گرفتم چیزه بدی نگفتم اما انقدر حق گفتم که الان پشیمونم چرا انقدر رُک و مستقیم گفتم اگه نمیگفتم خفه میشدم مامانمو خیلی اذیت میکنه پیرش کرده از بچگی تا الان شاهد زجری که مامانم میکشه کتک های خورده بودم حالم از بابام بهم میخوره بلای نیست که سرمون نیاورده باشه اما از پس مظلوم نمایی میکنه که من الان بخاطر یه کلمه حرفی که زدم عذاب وجدان دارم چه خاکی بریزم تو سرم از دست اینا ؟! یه روز خوش ندارم تو این خونه بعضی وقتا به خودکشی فکر میکنم
لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی. از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ...... پس بهترین یاری دهنده خودشه.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
۲۰ ساله تغییر نکرده الان چطوری با حرف من تغییر میکنه ؟ من براش ارزشی ندارم خودم اینو خوب میدونم ...
فرق میکنه باباها با دخترا خوب مچ میشن
امتحان کن میبینی
لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی. از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ...... پس بهترین یاری دهنده خودشه.