سلام دوستاي گلم❤️
قبلا بهتون گفتم در راستاي تغيير سبك لايف استايل، بعد يه تحقيق مختصر ، يه هواپز( سرخ كن بدون روغن) خريداري كرديم و انداختيم گوشه اشپزخونه.

هواپز من از برند فلر دلونگي( كه الان تغيير نام داده و شده ميگل) هستش. گنجايشش ٥ ليتري هستش و ديجيتال هم نيست.
به نظرم اين حجم براي خانواده ما كافي بود
و اينكه ديجيتال برنداشتم چون تو وسايل برقي ديگه ديدم كه گاهي اوقات ديجيتالي ها قاطي ميكنن.
قيمتش تو جزيره سه و نيم هستش.( به دليل منطقه ازاد اينجا قيمت ها پايين تره)
و اما تجربه ي من از اين وسيله؛
ببينيد اين دستگاه براي وقتي كه مهمون داريد به نظرم مناسب نيست چون غذا رو شيك و مجلسي تحويلتون نميده. ولي براي مصرف خانوادگي عاليه!
ما سيب زميني سرخكرده پايه ثابت اشپزخونمون هستش و از روزي كه خريدمش ديگه تو روغن فراوون سيب زميني سرخ نكردم، وبا يكي دوقاشق روغن يه سيب زميني سرخشده و خوشمزه تحويلمون ميده.
و اينكه هر دستگاهي قلق مخصوص خودش رو داره و بايد با سعي و خطا بهترين تايم و دماي پخت رو پيدا كنيد.

مرغ رو من فيله ي طعم دار شده ريختم ، عالي شد اما مرغ استخون دار تا حالا باهاش نپختم كه بهتون بگم.

سبزيجات مثل گل كلم و كدو و قارچ بينظير ميشن،
فقط با ادويه و يك و نيم قاشق روغن!

من ناگت هم توش پختم . از سرخ شده اش تو روغن هم نرم تر و بهتر ميشه.

كوفته قلقلي هم كاملا مغز پخت و خوشمزه شده بود.
ولي بيشترين استفاده ي ما براي سيب زميني هستش. و من نظرم اينه كه دو قلوهاش چندان كاربردي نداره و ترجيح ميدم گوشت رو تو ماهيتابه بپزم و سيبزميني يا سبزيجات كنارش رو تو هواپز.
مصرف روغن من بعد از خريد اين وسيله به شدت پايين اومده و تقريبا هر روز يا يه روز در ميون ازش استفاده ميكنم و به شدت راضي هستم از خريدش.
خيلي خوب ميشه اگه دوستاني كه اين وسيله رو دارن هم تجربه استفاده و نظرشون رو برامون بگن.❤️