2777
2789
عنوان

مامالي و تجربه هواپز

40164 بازدید | 127 پست

سلام دوستاي گلم❤️

قبلا بهتون گفتم در راستاي تغيير سبك لايف استايل،  بعد يه تحقيق مختصر ، يه هواپز( سرخ كن بدون روغن) خريداري كرديم و انداختيم گوشه اشپزخونه.

هواپز من از برند فلر دلونگي( كه الان تغيير نام داده و شده ميگل) هستش. گنجايشش ٥ ليتري هستش  و ديجيتال هم نيست.

به نظرم اين حجم براي خانواده ما كافي بود

و اينكه ديجيتال برنداشتم چون تو وسايل برقي ديگه ديدم كه گاهي اوقات ديجيتالي ها قاطي ميكنن.

قيمتش تو جزيره سه و نيم هستش.( به دليل منطقه ازاد اينجا قيمت ها پايين تره)

و اما تجربه ي من از اين وسيله؛

ببينيد اين دستگاه براي وقتي كه مهمون داريد به نظرم مناسب نيست چون غذا رو شيك و مجلسي تحويلتون نميده. ولي براي مصرف خانوادگي عاليه!

ما سيب زميني سرخكرده پايه ثابت اشپزخونمون هستش و از روزي كه خريدمش ديگه تو روغن فراوون سيب زميني سرخ نكردم، وبا يكي دوقاشق روغن يه سيب زميني سرخشده و خوشمزه تحويلمون ميده.

و اينكه هر دستگاهي قلق مخصوص خودش رو داره و بايد با سعي و خطا بهترين تايم و دماي پخت رو پيدا كنيد.

مرغ رو من فيله ي طعم دار شده ريختم ، عالي شد اما مرغ استخون دار تا حالا باهاش نپختم كه بهتون بگم.

سبزيجات مثل گل كلم و كدو و قارچ بينظير ميشن،

فقط با ادويه و يك و نيم قاشق روغن!

من ناگت هم توش پختم . از سرخ شده اش تو روغن هم نرم تر و بهتر ميشه.

كوفته قلقلي هم كاملا مغز پخت و خوشمزه شده بود.

ولي بيشترين استفاده ي ما براي سيب زميني هستش.  و من نظرم اينه كه دو قلوهاش چندان كاربردي نداره و ترجيح ميدم گوشت رو تو ماهيتابه بپزم و سيبزميني يا سبزيجات كنارش رو تو هواپز.

مصرف روغن من بعد از خريد اين وسيله به شدت پايين اومده و تقريبا هر روز يا يه روز در ميون ازش استفاده ميكنم و به شدت راضي هستم از خريدش.

خيلي خوب ميشه اگه دوستاني كه اين وسيله رو دارن هم تجربه استفاده و نظرشون رو برامون بگن.❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واس کسایی ک ب ظاهر غذا حساس هستن اصلا وسیله ی خوبی نیس بدتون نیادا ولی غذاها انگار جوییده شده هس ...

كدوم غذا رو شبيه جوييده شده ميپزه؟

بگيد كه نپزمش😂

من هر چي باهاش پختم عكسش رو هم گذاشتم

ممنونم مامالی  من دوستم داره میگه مث فر هست شما فر دارید؟ مثلا سیب زمینیو طعمدار کن بریز رو ...

اتفاقا منم با همين فكر نميخريدمش

چون فر دارم

ولي نه ، با فر متفاوته

من تو فر سيبزميني پخته رو گذاشتم برشته شده،

اما سيب زميني خام خلالي بدون روغن تو فر مثل سيب زميني سرخكرده تو روغن  نميشه .

مامالی جان انشالله به سلامتی ازش استفاده کنین 

منم خیلی مرددم که بخرم یا نه 

از طرفی میگن برا بادمجون اینا خوب نیس و میگم اگه قرارباشه خیلی به کار نیاد پس خیلی الزامی نیست 

نمیدونم حقیقتا

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

مامالی جان انشالله به سلامتی ازش استفاده کنین  منم خیلی مرددم که بخرم یا نه  از طرفی میگ ...

سلامت باشي عزيزم ممنونم ازت

منم مردد بودم عزيزم

ولي به من واقعا تو كم كردن قابل توجه روغن كمك كرده

بايد به سبك اشپزيتون هم نگاه كنيد و بعد تصميم بگيريد

سلامت باشي عزيزم ممنونم ازت منم مردد بودم عزيزم ولي به من واقعا تو كم كردن قابل توجه روغن كمك كرده ...

منم خیلی پرهیز میکنم

پس اگه ب نظرتون کاربردی اومده راجب خریدش فکر کنم 

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤