2777
2789
عنوان

مامالي و تجربه هواپز

| مشاهده متن کامل بحث + 40189 بازدید | 127 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم مامالی پر انرژی

گلم اون بشقاب که روش مرغ با سس هست از کجا و چه برندی هست از اونجایی نه عاشق طیف های بنفش هستم چشمم گرفت😁 تک هست یا سرویس هم داره

من اینقدر مصرف روغن مون پایینه بدون هواپز چربی ام زیر خط فقر شده😁

باخدا باش و پادشاهی کن...بی خدا باش و هرچه خواهی کن

سلام عزیزم  مبارکت باشه  منم مدتیه خیلی توفکرشم که بگیرم  دخترمن خیلی سیب زمینی سرخکرده دوست داره  متاسفانه خیلی روغن میبره  میخواستم عزیزم بپرسم سیب زمینی خلالی رو قشنگ برشته میکنه  خوب میشه با همون دوقاشق که میگی

سلام مامالی جونم 

منم دو سالی میشد که خریده بودم ولی اصلا راغب نبودم که استفاده اش کنم، یه جورایی حوصله ی کلنجاررفتن با وسایل جدیدو ندارم ولی بعد از استفاده دیگه دست از سرشون برنمیدارم😅،

تا اینکه به اصرار شوهرم ازش استفاده کردم ،واقعا عالی و کاربردیه به همه هم توصیه میکنم ، 

موقع سرماخوردگی بچه هام پیاز قرمزهای کوچولو رو میشورم وبا پوست میذارم داخلش برا عفونت و سرماخوردگی مثل آب رو آتیشه حتما امتحان کن،

تقریبا پخت همه چیو باهاش تست کردم وخداروشکرخیلی راضیم. مارک سرخ کن من bm72 هست وتقریبا۷تومن شده بود.

عزیزم مثلا چه غذاهایی میپزی بدون روغن تو چه ظرفی

گلم ظرف خاصی ندارم کلا نمیتونم روغن مصرف کنم مثلا رو برنج اصلا روغن نمیدم و عادت کردم یا فست فود خیلی زیاد ماهی دوماهی یبار

کتلت ... سالی سه چهار بار بیشتر پختنی میخوریم

باخدا باش و پادشاهی کن...بی خدا باش و هرچه خواهی کن

من قبل از اینکه سیب زمینی هارو بذارم‌تو هواپز ، چند دقیقه میذارم تو اب جوش بعدش انتقالش میدم به هواپز

طعمش بهتر میشه😁

این روزها حال دلم خوب نیست... ممنون میشم برام دعا کنید سلامتیم رو بدست بیارم 💛نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می‌کنیم ولی او سالهاست خدایی میکند💛 داستان تو هنوز تموم نشده! تو خواهی خندیددر جایی که قبلا گریه کرده بودی.             بخاطر نت شبانه بیدار میمونی بعد میایی استوری میزاری :'فکرش نمیزاره بخوابم'  مخابرات بزنه تو کمرت دروغگو 😒 هزینه هام واگعی و در آمدم کیکه😢😐      تو واقعاً فکر کردی قلبمو شکستی؟ قلب من گلس داره بیچاره🤪 از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی :گفتش دو روز امریکا درس میدم .؛ یه روزم انگلیس درس میدم ،چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻‏.          قطعا همه ایرانیا وقتی شامپو میزنن شیر آب رو نمیبندن و یه جاییشون رو میذارن زیر دوش که آب هدر نره😂😂 طرف همیشه با دخترا حرف میزنه بعد میگه:من اجتماعی ام..😑تو جغرافیایی بدبخت😐همه جا شعبه داری😂
كدوم غذا رو شبيه جوييده شده ميپزه؟ بگيد كه نپزمش😂 من هر چي باهاش پختم عكسش رو هم گذاشتم

سلام مبارک باشه من تازه خریده بودم سیب زمینی خیلی عالی میداد ولی الان ننیدونم چرا مث اون اوایل کیفیت نداره سیب زمینی ها

راصی نیستم کسی میدونه چرا؟؟

اتفاقا برا مهمونی 

من رون مرغ یه کم آبپز کردم توی قابلمه 

بعد درآوردم یه کم کره و زردچوبه و نمک زدم گذاشتم داخل این هواپزا عالی شد هم شکلش هم طمعش 

فقط چون از قبل آبپز شده بود نباید زیاد بمونه چون خشک میشه 

زندگی جاریست،شایدم مادرشوهره😛