2777
2789

از بیرون اومدیم همسرم داشت خریدارو از ماشین میوورد بچه یه سال و نیمم وایساد جلو میز تلوزیون‌اومدم کاپشنم و دربیارم یهو بچه پیشونیش خورد به تیزی میزتلوزیون اولین بار بود وقتی کنارشم میخوره زمین من خیلی مراقبم.همیشه ام از میزتلوزیون میگرفت وایمیستاد بازی میکرد.اما اینبار این اتفاق افتاد.

خلاصه بدجور وسط پیشونیش ورم کرد و کبود شد اول فکر کردم دماغش شکست جیغ زدم ترسیدم جوری که همسایه اومد خونمون بعدش فهمیدم نه فقط پیشونیش کبود شده که بازم خیلی استرس داشتم گریم بند نمیومد همسایه که رفت همسرم هر چی از دهنش دراومد گفت و همه چی و بهم ربط داد که تقصیر تو شد بچه پیشونیش خورد....هستید بقیش  و بگم؟

انگار بچه رو خودش زاییده تنهایی😒

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول گفت چون تو گفتی برو زیپ سبز بگیر واسه کاپشن بچه من رفتم زیپ و بدم دم دربه خیاط دیر اومدم بالا اینطوری شد بعد گفت حواست نبود بچه رو ول کردی و خلاصه کلی فحشم داد که منم جوابش و دادم اما یهو دستش و برد بالا واسه اولین بار بزنه تو صورتم که پشیمون شد اوورد پایین منم دگ سکوت کردم ترسیدم واقعا بزنه که اگه میزد دگ نمیتونستم تو صورتش نگاه کنم

عزیزم شاید بچه اولته و تحربه نداری اما تو هر موقعیتی خونسردیتو حفظ کن که بهتر شرایطو کنترل کنی قراره یه عالمه از این اتفاقات برای بچه‌ت بیفته که خدا رو شکر همشون گذرا و کوچیکه نزار لای پرقو بار بیاددد

خیلی سخت بود واسم من مادر محتاطیم خیلی همیشه مراقبم اما اینکه همسرم بخاطر بچه وقتی طوریشم نشده این رفتار و باهام کرد خیلی دلم شکست خیلی زیاد.

انگار بچه رو خودش زاییده تنهایی😒

دقیقا دید گریه میکنم لحنش آروم شد که بچه سن حساسی و اگه هیچی بهت نگم تو سهل انگاری میکنه بهش گفتم خیلی نادونی که فکر میکنی من با تشر تو قرار مادر خوبی بشم یه مادر درهر شرایطی جونش واسه بچش میره

عزیزم شاید بچه اولته و تحربه نداری اما تو هر موقعیتی خونسردیتو حفظ کن که بهتر شرایطو کنترل کنی قراره ...

میدونم عزیزم بخدا تاالان چند بار وقتی پیش همسرم بود زمین خورد کبود شده و منم گفتم بچس دگ بیشتر مراقب باش ولی اون امشب داغونم کرد.

الان حس میکنم دگ شوهر ندارم فقط پدر بچمه