2777
2789
عنوان

اکس😅💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 52 پست
هعی خب چرا بهم پیام میده به اون چه که شب دیر میخوابم غیرتی میشع چرا شمارمو با چندتا اکانت سیو داره ا ...

طرف خلهه:/نمیدونم به نظرم از خودش بپرس.تنها راه حل همینه

Enfp-همون ماسک اسبی که هان گذاشت رو کلش:/اکانت دست 2 نفره.شیپرم نیستم به مولا:/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا رل داشتن مسخره ست 

باهم بیرون هم میرفتین؟

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

خیلی مسخرس ولی دچارش بشی سخت واست دل بکنی  اره یکی دوبار

من خودم تجربه طلاق دارم رل ک چیزی نیس 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

می خواد هم تو رو داشته باشه هم اونو سادس بعد ولقعا احساس خرج نکنید توی رابطه ای که به کشک بنده

بهم میگفت شماره هامون کلا عوض کنیم بریم دنبال زندگیمون قبل من با اون دختر رل بود چن ماه قبل من الان دوباره باهاش نمیدونم پس این حرفاش چی بود

بهم میگفت شماره هامون کلا عوض کنیم بریم دنبال زندگیمون قبل من با اون دختر رل بود چن ماه قبل من الان ...

خب دیکه با یه دست پس می زنه با یه دست پیش می کشه

یه شگرد محبوبه اتفاقا اینکه یه مدت محل ندی بعد یه ذره محل بدی دوباره یه مدت محل ندی یه ذره محل بدی اینجوری اون آدم هپیشه تشنه محبتت می مونه و تو هم خیلی زمان و احساس واسش خرج نکردی