2777
2789

6ماهه عروسی کردم 2سال هم عقد بودم توی این 2سال و نیم بااارها این حرفو از زبون خواهرشوهرم شنیدم هرجا و هرموقع بحت خواستگاری و ازدواج و این چیزا میشه اینو میگه... میگه داداشم زیر بار نمیرفت ما مجبورش کردیم به زور واسه خواستگاری هی اون میگفت زن نمیخوام شرایطش ندارم هی ما اصرار کردیم...یاهم میگه داداشم هی میگفت من هیچی ندارم شرایط زن گرفتن ندارم شوهرم(یعنی شوهر خواهرشوهرم) باهاش صحبت کرد راضیش کرد گفت نترس و.... 

دلیل این حرف خواهرشوهرم برای بار 10ام چیه؟ چرا هی اینو میگه؟ اخه ادم اینقدر گاو و نفهم که ندونه نباید جلوی من اینو بگه؟ 

جالب اینجاست من و شوهرم قبل عقد خیلی همد دوست داشتیم واقعا همو میخواستیم اما مثل اینکه موقع خواستگاری شوهرم از بابت شرایط مالی و... نگران بوده حالا خواهرشوهرم همینو دست گرفته ده بار جلوی من گفته و میدونم بازم تکرار میکنه هربار جلوش سکوت کردم اما میخوام اینبار دهنشو برای همیشه ببندم چیکارکنم؟؟؟ 

شوهرم قسم میخوره میگه این نمیخواد تورو اذیت کنه از نفهمیش اینو میگه اما خسته شدم از بیشعوریش میخوام ...

شوهرتون درست میگه

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شوهرت بگو بهش بگه این حرف رو جلو خانومم نزن ناراحت میشه 

شوهرم اگه باهاش دهن به دهن شه اروم نمیگه قطعا باهاش دعوا میکنه چون جلوش زیاد از خواهرش گله کردم از شدت ناراحتی وقتی دهن به دهن شد تلافی همه این وقتا در میاره اما اگه لازم شد اینکارو میکنم

شوهرم اگه باهاش دهن به دهن شه اروم نمیگه قطعا باهاش دعوا میکنه چون جلوش زیاد از خواهرش گله کردم از ش ...

نه دیگه به دعوا نکشون فقط دوستانه و محترمانه خواهش کنه دیگه تکرار نکنه اون محترم بگه خواهرش اونجوری ناراحت نمیشه 

نه دیگه به دعوا نکشون فقط دوستانه و محترمانه خواهش کنه دیگه تکرار نکنه اون محترم بگه خواهرش اونجوری ...

اصلا برام مهم نیس که خواهرش ناراحت بشه یا نشه اینهمه منو  ناراحت کرد اخه... ولی حوصله جر و بحث بین این دوتارو ندارم برای همین میگم اما به هرحال باید دعا کنم دفعه بعدی جلوی شوهرم بگه تا شوهرم جوابشو بده اگه دوباره جلو خودم فقط بگه ضایع هس که به شوهرم بگم بهشزنگ بزنه بفهمه من رفتم پیش شوهرم گله کردم؟ 

رک بگو عزیزم خیلی تکرار میکنی این حرفو منظور خاصی داری ؟؟؟ 

خب وایمیسته به قسم و ایه خوردم و مظلوم بازی و گریه زاری که نههه من منظوری ندارم و...جوری وانمود میکنه که انگار اون مظلوم و بی گناهه و من بدبین و سلیطه 

به نظرت به این واکنشش چیکارکنم؟ 

دوستان عزیزی که قصد دارن ازمون استخدامی اموزش و پرورش رو شرکت کنن برای دریافت فایل به صورت خلاصه و پکبج تست به هکراه نکات کلیدی و اصلی به ایدی زیر در روبیکا یا ایتا پیام بدن.

M69726972m 

مطمئنن از رو بی عقلیشه و از قصد نمیگه. مثل مادرشوهر من. همه جا میشینه میگه خوبه برا پسرم خونه ساختیم وگرنه اجاره ها بالاس و فلان.‌من بشدت ازین منت گذاشتنش ناراحتم .اما با شناختی ک ازش دارم میدونم منت نمیخاد بزاره و از رو لطف میگه. 

شاید خواهرشوهرت خبر نداشته شنا قبل عقد.. با هم دوست بودین فکر میکنه بخاطر حرف خودش داداشش راضی شده ز ...

نه از همه چیز خبر داره حتی اگه به خاطر حرف اونم بوده باشه از بیشعوریشه که هی اینو به روم میاره

وقتی گفت ناراحتیتو تو صورتت ابراز کن و یکم سنگین شو باهاش

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)