2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنداز دور

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

نمی دونم😐

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

میخوام درس بخونم  میگه نه   میخوام خودم تنها برم جایی میگه نه چهار ساله عروسی کردم تنها تا خونه بابام نرفتم میگه  دوس ندارم پیاده بری جایی نگات کنن  میگم خب برام ماشین بخر ب رانندگی ام علاقه دارم  گواهی نامه ام دارم میگه نه  زنی ک  ماشین زیر پاش باشه  دیگه ب درد نمیخوره ب راه بد کشیده میشه   میگم کار کنم میگه نه من نیازی ندارم تو کار کنی  ب دوست داشتنش شک میکنم  یکارایی میکنه  که باور کنم دوسش دارم میگه من عاشقتم  و.... چیکار کنم من یه بچه دارم  دختر دوساله  بخاطر اون نمیتونم جدا شم   همسرمم دوست دارم ولی محدودم کرده چیکار کنم .....؟؟؟؟

میخوام درس بخونم  میگه نه   میخوام خودم تنها برم جایی میگه نه چهار ساله عروسی کردم تنها تا ...

کاش قبل بچه دارشدن جداشده بودی تاآخرعمرت عذاب باید بکشی وازآرزوهات دست بکشی

لایک نکن    توپرنسس های دیزنی عاشق مریدام🔥🏹

اگه بخوام تعریف کنم جزییات و طولانی میشه خلاصه  نمیزاره زیاد جایی برم حتی خونه بابام  ک دوقدم راهه نباید تنها برم  نباید در هفته بیشتر از دوبار برم  فامیلای خودم جایی دعوتم کنن بیشتر موقع ها نمیزاره برم سر همینم  خیلی بحث داشتیم   من چیکار کنم ؟؟😭😭

کاش قبل بچه دارشدن جداشده بودی تاآخرعمرت عذاب باید بکشی وازآرزوهات دست بکشی

شجاعتشو نداشتم جدا شم   زود وابسته اش شدم  تو نامزدی ام خیلی مشکلات داشتیم  ولی موندم  بعدش ب حرف  مادرش و مادرم ک گفتم بچه دارشید  گفتم شاید بعد بچه تعییر کنه ولی نشد  😭 

شجاعتشو نداشتم جدا شم   زود وابسته اش شدم  تو نامزدی ام خیلی مشکلات داشتیم  ولی موندم ...

تااخرعمرت افسرده میشی یکی دیدم مثل شما غیرممکنه تغیرکنه تاروزبه روزم بدترمیشه

لایک نکن    توپرنسس های دیزنی عاشق مریدام🔥🏹

اگه بحثمون بشه  قهر کنیم میره ب مامان بابام میگه یجوری ام تعریف میکنه من میشم ادم بده  خانوادمم موندن چیکار کنن  خانوادشم همینطور  هیشکی درکم نمیکنه  اگه دخترم مبود خودمو دار میزدم  خلاص ولی شجاعت اون کارم ندارم ...

تااخرعمرت افسرده میشی یکی دیدم مثل شما غیرممکنه تغیرکنه تاروزبه روزم بدترمیشه

تازه الان بهتر شده  اون اولا خیلی سم بود   یه هفته بود عقد کرده بودیم  قرار بود جشن عقد بگیریم  بهش گفتم سفره عقدم باز کنیم و از اینجور حرفا زدم چیز زیادی نخواستم   سر همین حرفا همون موقع زد زیر همه چی گفت  تو پر توقعی من نمیتونم و... با پا در میونی خانوادش اومد جلو منم ترسیدم بی ابرویی بشه بخاطر ابروی خودم و پدرم ادامه دادم  همیشه حسرت میخورم که چرا اون مدقع جدا نشدم 😑😑😭😭

سلام دوستان  تاپیک و قفل کرده بودم  الان  دوباره باز کردم که مشورت بگیرم  سر همین گیر دادنای شوهرم و دخالتای خانواده شوهرم  اومدم خونه بابام دلم نمیخواد دیگه برگردم دوس دارم طلاق بگیرم ولی بزرگترا نمیزارن میگن دخترت گناه داره چیکار باید بکنم من 🥺🥺