2777
2789

لطفا اکر‌خوب نشدن کامنت نزارید  حالم بده 💔

چند ساله خوب شدن ؟

بابام ک همه زندگی منه 😭

سرطان معده گرفته دکترا کفتن ب هیچ جا سرایت نکرده فعلا ولی زود باید عمل بشه  

ب خودش و مامانم نکفتیم چون ی مریض دیگه هم داریم خونه  و مامانم ناراحتی قلبی داره😔

من دارم خفه میشم میترکه قلبم….

لعنت ب سیگار ….

تروخدا دعا کنید برای بابام  زیاد سنی نداره😔 

ی مریض دیگه داریم مامان قلبش مریضه💔😭….

واسه شفای مریض سرطانی ما حمد میخونی 💔😭؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشقم من درمانش رو میدونم توی طب سنتی هست اگه میخوای بگم

لایک نکید لوطفا. از دلان عالم هر که را دیدم غمی دارد ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد...         زیبا امد زیبا شوی... درجام می مینا شوی... طوفان که سهله دریا شوی دیگر نمیخواهم تو را... املام بیثطه... با غرور میگم تاجی ام💙🔥

بله خاله دوستم خداروشکر شفا گرفت

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

عزیزم بله دیدم 

خاله دوستم 

عملش کردن و معدرو برداشتن و الانم داره زندگیشو میکنه فقط نمیتونه غذا زیاد بخوره چون با روده براش معده درست میکنن 

من یک مامان منتظرم با تخمدان پلیکیستیک .لطفا برام دعا کنید که به زودی مامان بشم و خبرشو اینجا بگم.عزیز مامان من فکر میکنم دختر باشی اسمتم انتخاب کردم.دلم پر میزنه برای دستای کوچولوت .بیا جان مادر ....  

بله زن داییم کاملا خوب الان

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

سلام عزیز دلم 

نگران نباش اول جراحی میکنند بعد شیمی درمانی 

باید بهش روحیه بدین 

من هفته پیش خانمی رو دیدم که چندین ساله درگیر بوده رحم تخمدانها درگیر بودند همه رو جراحی کرده و خوب شده بود 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱