2777
2789

من قدم ۱۶۱ هست

وزنم ۶۰

درصد چربی بدنم متوسطه

دوست دارم هفت هشت کیلو کم کنم 

ولی نمیدونم اندامم چطوری میشه

دوست دارم ظریف بشم و یه جورایی سایز ۳۶

استخون بندیم متوسط رو به ظریف هست 

بنظرتون اگه ۸ کیلو کم کنم چقد تغییر میکنم؟؟؟

زنانی که کتاب میخوانند، برای جوامع نابرابر و مردسالار خطرناکند. زیرا آنها با مطالعه میتوانند دنیایی بهتر را تصور، و برای به وجود آوردنش، مبارزه کنند .....🌾🧡🌱                                
الان خوبی که  اگه چربیت زیاد نباشه بیشتر عضله میسوزونی

چربی دارم 

ولی در حد وسط 

خب همونا رو بسوزونم 

هم سایز هم وزن کم میکنم 

ولی نمیدونم چطوری میشم 

از وزن الانم راضی نیستم 

زنانی که کتاب میخوانند، برای جوامع نابرابر و مردسالار خطرناکند. زیرا آنها با مطالعه میتوانند دنیایی بهتر را تصور، و برای به وجود آوردنش، مبارزه کنند .....🌾🧡🌱                                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چربی دارم  ولی در حد وسط  خب همونا رو بسوزونم  هم سایز هم وزن کم میکنم  ولی ...

نمیدونم چرا فک میکنم لاغر مردنی میشی🤦🏼‍♀️😂

بنظرم خوبی هااا 😂

چربی نیاز بدنه گونه هات اینا اب میشه

من ۵۷ کیلو با قد ۱۵۸ . دوست دارم ۶۰ کیلو بشم ، نمیشم    

تقریبا مثل منی

چرا دوست داری زیاد بشی 

نمیدونم چرا فک میکنم لاغر مردنی میشی🤦🏼‍♀️😂 بنظرم خوبی هااا 😂 چربی نیاز بدنه گونه هات اینا ...

اتفاقا گونه و زاویه فک دارم 

صورتم تکون نمیخوره 

ولی اندامم طوریه مثلا زیر بند سوتین چربی دارم 

ولی کمرم باریکه 

رونام حد وسطه 

ولی بازو هامو دوست ندارم 

دوست دارم لاغر بشم قشنگ

دوست دارم کمی توو پر باشم 

اها به هر حال سلیقه ای هست 

ای خدا چقد ما دخترا درگیری داریم 

البته من دو تا بچه دارم ، ولی خب درگیری زیاد دارم با خودم    

تلاش کن برای خواسته هات 

منم پرقدرت میرم برای اندام ایده الم 

تا الان ۱۲ کیلو کم کردم